Formularis
Gestió emocional
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Curs de gestió emocional
Formularis
28 ABRIL 2021

Formació a càrrec dels professionals de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, de 15 hores de durada, sobre la gestió emocional en situacions detectades en el treball diari en una residència (dols/pèrdues, alteracions emocionals...)

Places limitades, per ordre d'inscripció.

Durada: 15 h 
Dates: 28,29 i 30 de juny i 5 i 6 de juliol de 2021
Horari: d'11 h a 14 h
Lloc: aula Fàbrica del Gas


Continguts:

  • Habilitats comunicatives i comunicació amb el resident i mediació de conflictes amb el pacient. Maneig de SPCD no farmacològica i contenció.

  • Recursos per gestionar les emocions derivades de la intervenció professional.

  • Com afrontar la fase de pal·liatius: donar males notícies, l'estrès. 

  • Recursos per afrontar els processos de dol (fases de dol, com fer un bon acompanyament)


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*
*Estat:


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals

Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment,  tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Podeu oposar-vos al tractament, limitar, accedir, rectificar o suprimir les dades i exercir el dret a la portabilitat de les mateixes mitjançant una sol·licitud escrita. Cal adreçar aquesta sol·licitud al domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a l'atenció del Delegat/da de Protecció de Dades, o bé podeu enviar un correu electrònic a l'adreça: dpd@premiademar.cat

*Informació addicional: pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament que es puguin publicar imatges d'aquest curs als canals de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^