Jornada d'activitats nÓutiques La mar de bÚ
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
17 MAIG 2021

L'Ajuntament, amb la colĚlaboraciˇ de diverses entitats esportives de la vila, organitza pel dissabte 29 de maig la jornada d'activitats nÓutiques La mar de bÚ.  

La jornada, que tindrÓ lloc a la platja de Llevant i al port de la vila, permetrÓ a la ciutadania practicar tres esports nÓutics com sˇn el caiac, el pÓdel-surf i el rem.

En el cas del caiac, es tracta d'una activitat oberta a famÝlies amb menors que es fa amb una l'embarcaciˇ de dues places. L'edat mÝnima per participar-hi Ús de 8 anys. L'activitat es farÓ de 9 a 13.45 h a la platja de Llevant.

El pÓdel-surf Ús una activitat individual, tot i que la pot realitzar un/a adult/a amb un nen o nena. L'edat mÝnima per participar Ús de 12 anys. Com en el cas anterior, es farÓ de 9 a 13.45 h a la platja de Llevant.

Finalment, el rem consistirÓ en un bateig de mar amb un llagut catalÓ amb 8 vogadors i un timoner. L'activitat, que es farÓ de 10 a 14 h des del port de PremiÓ de Mar, permetrÓ als participants contemplar la vila des del mar mentre aprenen a remar. L'edat mÝnima per participar Ús de 14 anys.

Les places sˇn limitades i per participar en totes les activitats s'ha de fer inscripciˇ prŔvia: en el cas del rem a l'adreša electr˛nica somrempremia@gmail.com, i per fer caiac i pÓdel-surf a cercleaventura@cercleaventura.com. Es contemplarÓ la normativa de seguretat sanitÓria contra la COVID-19 i caldrÓ dur posada la mascareta. En cas de mal temps s'ajornarÓ l'activitat.

La jornada La mar de bÚ l'organitza l'Ajuntament amb la colĚlaboraciˇ del Club NÓutic de PremiÓ de Mar, Marina Port PremiÓ, Rem PremiÓ i Cercle Aventura.

Cartell La mar de bÚ                                                                              

^