Prova pilot amb contenidors intel·ligents al barri del Gas
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 JUNY 2021

Aquesta setmana comença al barri de Gas una prova pilot de recollida selectiva de residus mitjançant contenidors intel·ligents.

La prova, feta amb la participació de CESPA, Ros Roca i Xarxa Ambiental, es du a terme amb uns nous contenidors ubicats a la cruïlla dels carrers de Circumval·lació amb Abat Oliba, amb els quals, per abocar-hi les escombraries, cal utilitzar unes targetes personalitzades que prèviament s'han repartit entre els domicilis propers. Alhora, també s'ha facilitat als veïns i veïnes l'accés a una aplicació mòbil que els ajuda a obrir els contenidors, comunicar incidències, etc.

Aquesta actuació està pensada per millorar la qualitat ambiental de la vila i ajudar arribar als objectius de recollida selectiva marcats per la Unió Europea.

La implementació de contenidors intel·ligents és una de les iniciatives que contempla el pla estratègic Smart City que recentment ha elaborat l'Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i que té per objectiu millorar la qualitat de vida al municipi mitjançant les noves tecnologies.

Prova pilot de contenidors intel·ligents

^