Formularis
curs manteniment
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Curs de  manteniment d'instal·lacions amb el certificat de legionel·la
Places limitades, per ordre d'inscripció.
Formularis
06 OCTUBRE 2021

La present formació s'adreça prioritàriament a persones en situació d'atur i té com a objectiu ensenyar a nivell operatiu les labors de control i manteniment d'instal·lacions, així com d'actuació per a cadascuna de les circumstàncies que puguin sorgir; per tant es persegueix la formació de l'alumne en la utilització i manteniment de les instal·lacions pel que fa a l'adequat funcionament, solució d'avaries i posada a punt. 

Els alumnes que superin el mòdul de legionel·la disposaran d'un certificat oficial en manteniment higiènic sanitari d'instal·lacions de risc davant la legionel·la.

Durada: 80 hores
Dates: del 2 al 26 de novembre
Horari: de 9 h a 14 h
Lloc: Fàbrica del Gas

Places Limitades


  Objectius específics:

 • Conèixer els diferents components elèctrics, la seva aplicació i maneig.

 • Identificar les parts que configuren les xarxes de distribució elèctrica en baixa tensió, analitzant les característiques específiques.

 • Realitzar la reparació i manteniment d'una instal·lació de distribució de baixa tensió a partir de la documentació tècnica i actuant sota normes de seguretat personal i dels materials utilitzats.

 • Realitzar el manteniment de termos elèctrics i altres aparells de producció d'ACS d'ús domèstic, seguint instruccions.

 • Realitzar el manteniment de calderes domèstiques, seguint les instruccions.

 • Realitzar el manteniment de radiadors, ventiladors o altres elements de climatització d'ús domèstic, seguint les instruccions.

 • Reconèixer les avaries que sorgeixen en lampisteria general i aprendre a reparar-les.

 • Conèixer els dispositius, accessoris i complements utilitzats en les instal·lacions de lampisteria i calefacció.

 • Aplicar mesures de prevenció de riscos, seguretat i mediambientals necessàries per a la prevenció de possibles accidents, seguint les instruccions i normes.

 • Exercir les funcions i tasques pròpies del manteniment higiènic-sanitari de risc davant la legionel·la.

 • Manejar les eines per al manteniment higiènic-sanitari i utilitzar de forma segura els productes específics del manteniment higiènic-sanitari.

 • Conèixer els riscos laborals associats a les instal·lacions de manteniment higiènic-sanitari de les instal·lacions de riscos.

 • Aplicar les tècniques adequades en els processos d'organització d'operacions i reparació de sistemes elèctrics, de lampisteria i d'aire condicionat, determinant les substitucions i/o reparacions a efectuar, en condicions de qualitat i seguretat.Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*
*Estat:


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals
Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment. tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Vostè pot oposar-se al tractament, limitar aquest, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a la portabilitat mitjançant una sol·licitud escrita dirigida al següent domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: Carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a la atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a la direcció electrònica següent: dpd@premiademar.cat

*Pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament  que és recullin o captin imatges d'aquest curs i, i concedeixo el dret de fer servir i mostrar públicament (inclòs per internet i xarxes socials) les imatges del curs formatiu, per ús divulgatiu de l'Ajuntament de Premià de Mar.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^