Tornen les activitats familiars els caps de setmana de la tardor
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 OCTUBRE 2021

Demà dissabte, 16 d'octubre, es reprenen les activitats familiars dels caps de setmana a Premià de Mar.

Aquesta primera activitat estarà vinculada amb el món de la pintura i les arts visuals en general i formarà part de la jornada cultural “ArTardor”. Durant tot el dia, i sota el títol “Tu ets l'artista!”, a la plaça de Salvador Moragas i Botey hi haurà cavallets, pinzells i pintures per fomentar la creativitat de tota la família. A més, durant el matí de dissabte també hi haurà un taller de petits coloristes. Per fer aquesta activitat cal reserva prèvia al Museu de l'Estampació.

Al mateix Museu, les famílies tindran ocasió de participar en dos jocs de pistes que s'han preparat per recórrer l'exposició permanent i la nova exposició temporal sobre la història de la indústria de la vila.

Durant el mes de novembre aquestes activitats familiars estaran vinculades a la Setmana de la ciència i a la Igualtat. Així, el dia 14 a l'entrada del Museu de l'Estampació els assistents tindran ocasió de visitar un planetari i es farà un taller científic específic. El dia 21 es farà un taller de dibuix arqueològic al mateix Museu. D'altra banda, vinculat a les activitats del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, es farà, en un indret encara a determinar, l'activitat familiar “El Poblat de la Igualtat”, on mitjançant jocs i tallers, els infants poden aprendre diferents aspectes al voltant de la igualtat.

El mes de desembre les activitats que es faran estaran vinculades al Nadal i hi haurà una programació específica.

A banda d'aquestes activitats, tant la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras com el Museu de l'Estampació organitzen activitats familiars regulars dins dels seus equipaments. Es poden consultar a agenda.pdm.cat.

^