Dispositius TAG pel control del manteniment dels espais públics
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
20 DESEMBRE 2021

La setmana passada es van acabar d'instal·lar dispositius TAG a les zones d'esbarjo de gossos i parcs infantils del municipi.

Aquests dispositius, que funcionen mitjançant la tecnologia sense fils NFC, permeten recollir i digitalitzar la informació sobre les tasques de manteniment que es facin als espais seleccionats. D'aquesta manera, es pot fer un seguiment minuciós del nivell de compliment de les contractes de serveis, detectar incidències o mancances, o estimar el seu temps de resolució, entre altres.

Així, durant la seva ruta els operaris de la neteja han d'obrir els dispositius i omplir digitalment els qüestionaris de servei que quedaran emmagatzemats a la plataforma Samcla Smart. Aquesta informació permetrà millorar l'operatiu de comunicació d'incidències i serveis dins les contractes de manteniment dels espais públics de la vila.

D'altra banda, els dispositius TAG estaran integrats a la plataforma Sentilo de la Diputació de Barcelona.

Cal recordar que, en l'actualitat, la plataforma Samcla Smart ja opera al municipi controlant la telegestió del reg dels parcs públics de la vila.

La incorporació dels dispositius TAG s'emmarca en el Pla estratègic Smart city elaborat per l'Ajuntament en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

^