Programa d'activitats amb motiu del 8M a Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
25 FEBRER 2022

El 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones. L'Ajuntament ha previst un programa d'activitats que tindran lloc entre el 6 i el 12 de març.

La primera d'aquestes activitats, el diumenge 6 de març a les 12 h, serà una xerrada que sota el títol de "El relat indià. Una lectura en femení" oferirà al Museu de l'Estampació l'historiador de l'art, divulgador cultural i col·laborador de la Xarxa de Municipis Indians, Joan Miquel Llodrà.

El dilluns 7 l'activitat es desplaça a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras on a les 18.30 h, Carme H. Santamaria, Mònica Barrio, Clara Bigordà Capellas i Maria Salat Navarro protagonitzaran la xerrada "Le bruixes d'abans i les d'ara. Cacera de bruixes i poder femení".

El dimarts 8 de març, Dia Internacional de les Dones, es farà el gruix de les activitats del programa. Així, d'11 a 19 h, hi haurà un punt lila a la plaça dels Països Catalans on es faran diverses activitats.

A les 17.30 h, de nou a la Biblioteca, es farà l'Hora del conte amb "Jo no tinc Siri", una activitat a càrrec de Núria Alonso adreçada a infants a partir dels 4 anys. Cal inscripció prèvia.

A les 19 hores es farà l'acte més institucional, amb la lectura del manifest del Dia de la Dona i un concert a càrrec de Mar de veus. A banda, durant la jornada, Ràdio Premià de Mar farà programació especial.

El divendres 11 de març, l'Espai l'Amistat acollirà a les 19.30 h la representació de l'obra "Ecos en el fango". Es poden descarregar les entrades gratuïtes seguint l'enllaç.

Les darreres activitats del programa del Dia Internacional de les Dones es faran el dissabte 12 de març. A les 11 h hi haurà una classe d'skate a l'Skate park del port a càrrec de l'skater Daniel Terol, i a les 11.30 h, la plaça de la Sardana acollirà l'activitat infantil "La meitat d'en Jan" que portarà als infants a descobrir i respectar els gustos i les preferències de tothom.

A banda d'aquestes activitats, de 7 a l'11 de març es projectarà a les escoles de la vila el reportatge "Dones poderoses pujades a un skate".

Dia Internacional de les Dones

^