Formularis
Instagram per negocis
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Curs “Instagram per a negocis”
Digitalitza't
Formularis
 

La present formació s'adreça prioritàriament a empreses i emprenedors del municipi i té com a objectiu conèixer tot allò necessari per a crear-se un compte, anunciar-se i vendre a través d'Instagram.

Activitat gratuïta, 15 places limitades (per ordre d'arribada d'inscripció)

Durada: 2 hores
Lloc: Online


Continguts:

  • Com crear un compte d'Instagram: elements bàsics d'un bon perfil.

  • Creació de contingut per a Instagram: fidelitzem l'usuari.

  • Com aprofitar els Reels d'Instagram per a promocionar el nostre negoci.

  • L'algoritme: com funciona i com ens pot beneficiar.

  • Contingut promocionat: com arribar a més usuaris.

  • Com vendre a través d'Instagram.

  • Cas pràctic. 


Objectius específics:

  • Actualment Instagram ha esdevingut un aparador on els potencials clients consulten informació sobre els productes i serveis que els interessa. Així, s'ha convertit en una de les eines més directes no només per a donar-se a conèixer com a negoci, sinó també per a poder vendre directament a través de la xarxa. En aquest curs veurem tot allò necessari per a crear-se un compte, anunciar-se i vendre a través d'Instagram.

Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals

Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment,  tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Podeu oposar-vos al tractament, limitar, accedir, rectificar o suprimir les dades i exercir el dret a la portabilitat de les mateixes mitjançant una sol·licitud escrita. Cal adreçar aquesta sol·licitud al domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a l'atenció del Delegat/da de Protecció de Dades, o bé podeu enviar un correu electrònic a l'adreça: dpd@premiademar.cat

*Informació addicional: pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament que es puguin publicar imatges d'aquest curs als canals de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^