Formularis
Vendes
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Curs "Vendes"
Itinerari emprenedoria
Formularis
 

La present formació s'adreça prioritàriament a empreses i emprenedors del municipi i té com a objectiu generar una petita guia per a aquells emprenedors que necessitin vendre un producte o servei, ja sigui online o offline. Tractarem les claus principals de la venda per a emprenedors, tot explicant les diferents estratègies i fases de venda, així com els diferents canals que actualment existeixen per a realitzar-les.

Activitat gratuïta, 

Durada: 2 hores
Lloc: Online


Continguts:

  • Quins són els principis essencials per a la venda?

  • Estratègies de venda i canals.

  • Les fases de la venda.

  • El tracte amb el client.

  • Cas pràctic.


Objectius específics:

  • Aquest curs té com a objectiu generar una petita guia per a aquells emprenedors que necessitin vendre un producte o servei, ja sigui online o offline. Tractarem les claus principals de la venda per a emprenedors, tot explicant les diferents estratègies i fases de venda, així com els diferents canals que actualment existeixen per a realitzar-les.Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals

Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment,  tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Podeu oposar-vos al tractament, limitar, accedir, rectificar o suprimir les dades i exercir el dret a la portabilitat de les mateixes mitjançant una sol·licitud escrita. Cal adreçar aquesta sol·licitud al domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a l'atenció del Delegat/da de Protecció de Dades, o bé podeu enviar un correu electrònic a l'adreça: dpd@premiademar.cat

*Informació addicional: pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament que es puguin publicar imatges d'aquest curs als canals de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^