L'Ajuntament rep una delegaciˇ d'empresÓries xineses
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
16 AGOST 2022

Ahir, va visitar PremiÓ de Mar una delegaciˇ d'empresÓries xineses de l'Associaciˇn de Amistad Unidade Mujeres Chinas de Espa˝a.

L'objectiu de la visita era conŔixer les possibilitats comercials i turÝstiques de la vila, aixÝ com estudiar les possibles oportunitats de realitzar-hi futures inversions.

La delegaciˇ va ser rebuda a l'Ajuntament pel primer tinent d'alcalde, i alcalde accidental, David GutiÚrrez. En la seva visita a l'Ajuntament, el grup d'empresÓries, encapšalat per la presidenta de l'associaciˇ, Jie Guan, va escoltar les explicacions de l'arquitecte municipal sobre la situaciˇ urbanÝstica de la vila. Posteriorment, acompanyades pel primer tinent d'alcalde, van visitar el Museu de l'Estampaciˇ i van fer un recorregut per alguns dels indrets mÚs destacats de PremiÓ de Mar per acabar al port, on van conŔixer les instalĚlacions i van visitar negocis propietat d'empresaris xinesos.

En la visita tambÚ hi van participar el director general i la directora de relacions institucionals de Tradeinchina, Eduardo Cires i Shuwei Lin, respectivament.  

^