Àrees
Tipus d'actes
Data



SalleTrail
Cursa/caminada solidària, fira solidària i tómbola solidària
SalleTrail
Des de La Salle Premià i el Grup Jove La Traca organitzem una cursa/solidària, fira solidària i tómbola solidária el proper 5 de març. Tots els beneficis aniran destinats a la ONG PROIDE.

Enguany hem realitzat un canvi d'una activitat que portàvem temps realitzant: la Marina Trail. En el seu lloc desenvoluparem una jornada lúdic-esportiva, integradora i destinada a tots els públics de La Salle Premià de Mar i del nostre poble.  

Aquesta activitat porta de nom SalleTrail i la realitzarem el proper 5 de març de 2023. Amb La SalleTrail volem sensibilitzar els i les participants amb el projecte de l'ONG PROIDE i els projectes que des de l'escola hi participem.  

La Salle Trail la dividim en tres activitats a dins del mateix dia i espai:    

  • Cursa/caminada popular    
  • Fira solidària    
  • Tómbola solidària    

Cursa/caminada: serà un recorregut urbà de 4km i 100 metres. El recorregut es podrà fer tant corrent, caminant o passejant amb el grup familiar o grup d'amics. Els participants podran ser de totes les edats i tindrà la sortida i l'arribada a La Salle Premià. Horari: de 9.30 a 11.30. Per aquesta activitat és imprescindible inscriure's. El cost de la inscripció és de 10€ i inclou una samarreta, l'assegurança de l'activitat, la bossa del corredor, l'esmorzar i 3 tiquets per participant per la fira solidària. La inscripció la podreu realitzar a la consergeria de l'escola i en breu de manera telemàtica. La data límit d'inscripció és el 19 de febrer de 2023. Un cop passada aquesta data acceptarem inscripcions però no podem garantir rebre la samarreta el dia de la SalleTrail  
 
Fira Solidària: un cop a l'escola realitzarem diferents paradetes pels participants. Per poder accedir a aquestes parades hauran d'adquirir uns tiquets al punt d'informació. Per participar a la fira no caldrà haver estat inscrit/a a la cursa. Tot i així els participants, ja rebran uns tiquets a la bossa del corredor. Horari: de 10.30 a 12.30.  
 
Tómbola: quan finalitzi la fira solidària realitzarem una gran tómbola on es sortejaran diversos regals i obsequis. En els propers dies us informarem de quins seran aquests premis que sortejarem. Horari: 12.30 .
 

Per més informació podeu entrar a la web: https://premia.lasalle.cat/trail/

Lloc Escola La Salle, Carrer Abat Oliba, 17
Durada De 9.30 a 11.30 cursa/caminada.
De 10.30 a 12.30 fira solidària.
A les 12.30 Tómbola solidária
Organitza La Salle Premià
Grup Jove La Traca
Col·labora Ajuntament de Premià de Mar
Diputació de Barcelona
AFA La Salle
Preu 10€ (cursa/caminada solidària) la fira i la tómbola cal adquirir els tiquets el mateix dia
Tipus d'acte Esports, Activitats familiars, Cultura popular
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a LinkedinAfegir l'acte al vostre calendari
Imprimir
^