Formularis
Xerrada plaer femení
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Xerrada sobre el plaer femení
Places limitades, per ordre d'inscripció.
Formularis
28 NOVEMBRE 2023

La xerrada es realitzarà el dimarts 12 de desembre de 17 a 19h a la Casa de la Dona, en motiu de la marató de tv3, que enguany és donar llum als problemes de salut sexual i reproductiva, trencar els prejudicis, tabús i pors que encara els envolten, i promoure la informació i el respecte a la diversitat. Fomentar, en definitiva, una salut sexual sana, responsable i lliure.

El taller l'impàrtirà la Judith Navarro de Quantum; psicòloga i sexòloga.

Dirigit a totes les dones que vulguin promoure el seu benestar sexual i potenciar el seu creixement personal, i també a homes que en vulguin aprendre, tot entenent que no és una activitat que estigui dissenyada especialment per ells.

 Objectius de l'activitat:  

  • Potenciar els comportaments positius i respectuosos en la sexualitat.
  • Conscienciar sobre els actes de risc i les conseqüències.
  • Assolir la sexualitat amb llibertat.
  • Identificar relacions lliures de coacció de les que no ho són.
  • Identificar el plaer femení.
  • Conèixer formes de prevenir infeccions de transmissió sexual.


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
Plegar/desplegarTemes d'interès
*Tria els temes que son del teu interès:


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals

Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment,  tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Podeu oposar-vos al tractament, limitar, accedir, rectificar o suprimir les dades i exercir el dret a la portabilitat de les mateixes mitjançant una sol·licitud escrita. Cal adreçar aquesta sol·licitud al domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a l'atenció del Delegat/da de Protecció de Dades, o bé podeu enviar un correu electrònic a l'adreça: dpd@premiademar.cat

*Informació addicional: pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament que es puguin publicar imatges d'aquest curs als canals de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^