Jovsite, projecte guanyador de la 6a edició de l'Ajuntament Jove
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
15 ABRIL 2014

Per sisè any consecutiu, els alumnes de 3r. d'ESO de tots els centres escolars de Premià de Mar han escollit un projecte que l'Ajuntament haurà de desenvolupar. El projecte més votat ha estat Jovsite, de l’Institut Premià  de Mar,  que es portarà a terme els  23, 24, 25, i 26 de juliol. La iniciativa consistirà en organitzar diverses activitats per a joves com ara cinema, una zona chill out i discoteca a l’Espai l’Amistat  i una guerra d’aigua a la plaça Nova. L’entrada a les activitats serà totalment solidària a través de la recollida d’aliments o material que es destinaran a  famílies del poble amb necessitats.

L’elecció del projecte es va fer durant el Plenari de l’Ajuntament Jove que es va celebrar el dia 4 d’abril a l’Espai l’Amistat. Durant l’acte, cada centre va presentar el seu projecte i posteriorment  tots els alumnes van fer les votacions per triar-ne un. Els altres projectes presentats van ser Paintall, de l’Escola La Salle; Concurs esportiu i artístic, de l’escola Assís; i una Pista de futbol sala, de l’escola El Pilar.

L´Ajuntament Jove és una iniciativa de la regidoria de Joventut, amb la col·laboració de l'àrea de Participació pensada perquè els alumnes del penúltim curs d'ESO  puguin conèixer de prop la política local i els valors de la democràcia a través de la participació i desenvolupament d'un projecte que compta amb un pressupost de 6.000€. Enguany, els projectes havien d’incorporar una vessant social o solidària. La celebració del Plenari va comptar amb l´assistència del regidor de Joventut, Eloi Maristany.

L'equip guanyador de l'Ajuntament Jove 2014, amb el regidor de Joventut

^