Proposta cultura i esports 10
37. PremiÓ i l'esport. Potenciar el Voleibol
Imprimir
Propostes pressupost participatiu 2018
 
 • Des de fa un temps el maresme i PremiÓ en concret estÓ esdevenint una potŔncia en un esport que estÓ atraient molt als joves i no tan joves de PremiÓ, el Voleibol.

  Des de les escoles s'estÓ fent una feina molt important i molt bona per˛ aix˛ ha de ser secundat per les administracions, l'Ajuntament en concret, i crec que seria molt bo poder destinar una part d'aquest pressupost a potenciar aquest esport.

  Una proposta seria poder disposar d'un poliesportiu per˛ si Ús molt demanar, l'altra seria renovar i ampliar el material esportiu, pilotes i xarxes.

  Per˛ tambÚ una de molt, molt, molt bona i molt poc costosa seria posar xarxes de voleibol a les nostres platges, que estan molt desemparades en aquest aspecte i la nostra gent (molt bons per cert) han d'anar a jugar al seu esport a platges de pobles ve´ns.

  .

 • ►3.500€

 • .

  Comentari tŔcnic:

  La valoraciˇ econ˛mica es fa comptant l'adquisiciˇ de material de volei i la instalĚlaciˇ de xarxes de volei a les nostres platges.

  Cal dir que aquest estiu s'ha instalĚlat 4 postes (974,29 €) a la platja del Bellamar per tant aquests ja no els comptem.

  El pressupost s'ha realitzat comptant 8 pals mÚs (4 pistes) per incrementar a dues platges mÚs i comprar el material necessari, tant de xarxes com de pilotes: 3.500 €.

  .

^