Proposta Civisme i Bon Ve´natge 1
3. Campanyes i agents de civisme i de neteja al nostre municipi i vigilÓncia
Imprimir
Propostes pressupost participatiu 2018
 
  • Proposta: Campanyes de civisme i de neteja al nostre municipi.
   Conscienciar a la poblaciˇ que la neteja comenša per un mateix. La densitat de poblaciˇ fa que visquem en una sensaciˇ de constant brutÝcia. Moltes vegades ve donada per l'incivisme dels ciutadans. Potser fer una campanya impactant i que tingui un seguiment en temes sensibles com: neteja contenidors, neteja de caques de gos, voreres mÚs netes, etc.
  • Proposta: Vigilant de carrers
   Posar una persona que es passegi pel poble i anoti i passi l'informe a qui correspongui els desperfectes que hi ha a la nostra ciutat.
  • Proposta: Vigilants
   Posar persones que vigilin i sancionin als ciutadans incÝvics.
  • Proposta: Campanya de civisme
   Fer una campanya de civisme que inclogui educaciˇ viÓria, per propietaris de gossos, convivŔncia, usuaris de bicicletes, etc. Ja m'he trobat unes quantes vegades que de poc no m'atropella una bici caminant per la riera. N'hi ha que es pensen que estan al Tour de Franša. La brutÝcia al poble per culpa dels propietaris dels gossos ja Ús un tema recurrent. Sorolls a la nit, deixalles on no han d'estar, etc. Cada vegada hi ha menys educaciˇ. Proposo fer una campanya on participi no nomÚs l'Ajuntament, sinˇ la rÓdio, les botigues, les escoles, les entitats, etc. ╔s en benefici de tots. Hi hauria d'haver sancions econ˛miques per les infraccions i potser destinar un policia local a fer tasca de vigilÓncia.

  .

 • ►83.000€

 • .

  Comentari tŔcnic:

  Es proposa la contractaciˇ de 2 agents cÝvics durant 1 any per dur a terme diferents campanyes informatives presencials d'acord amb les necessitats a tractar (animals de companyia,  ˙s de contenidors, respecte de zones enjardinades...).

  Campanya de difusiˇ de missatges per conscienciar la ciutadania.

  Disseny de campanya i suports (cartells, vÝdeos, etc).

  .

^