Proposta Civisme i Bon Veïnatge 1
3. Campanyes i agents de civisme i de neteja al nostre municipi i vigilància
Imprimir
Propostes pressupost participatiu 2018
 
    • Proposta: Campanyes de civisme i de neteja al nostre municipi.
      Conscienciar a la població que la neteja comença per un mateix. La densitat de població fa que visquem en una sensació de constant brutícia. Moltes vegades ve donada per l'incivisme dels ciutadans. Potser fer una campanya impactant i que tingui un seguiment en temes sensibles com: neteja contenidors, neteja de caques de gos, voreres més netes, etc.
    • Proposta: Vigilant de carrers
      Posar una persona que es passegi pel poble i anoti i passi l'informe a qui correspongui els desperfectes que hi ha a la nostra ciutat.
    • Proposta: Vigilants
      Posar persones que vigilin i sancionin als ciutadans incívics.
    • Proposta: Campanya de civisme
      Fer una campanya de civisme que inclogui educació viària, per propietaris de gossos, convivència, usuaris de bicicletes, etc. Ja m'he trobat unes quantes vegades que de poc no m'atropella una bici caminant per la riera. N'hi ha que es pensen que estan al Tour de França. La brutícia al poble per culpa dels propietaris dels gossos ja és un tema recurrent. Sorolls a la nit, deixalles on no han d'estar, etc. Cada vegada hi ha menys educació. Proposo fer una campanya on participi no només l'Ajuntament, sinó la ràdio, les botigues, les escoles, les entitats, etc. És en benefici de tots. Hi hauria d'haver sancions econòmiques per les infraccions i potser destinar un policia local a fer tasca de vigilància.

    .

  • ►83.000€

  • .

    Comentari tècnic:

    Es proposa la contractació de 2 agents cívics durant 1 any per dur a terme diferents campanyes informatives presencials d'acord amb les necessitats a tractar (animals de companyia,  ús de contenidors, respecte de zones enjardinades...).

    Campanya de difusió de missatges per conscienciar la ciutadania.

    Disseny de campanya i suports (cartells, vídeos, etc).

    .

^