Formularis
Localitzacio
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: "Localització, localització, localització"
Sessions formatives per a empreses, emprenedors i comerciants
Formularis
25 MAIG 2021

Com cada any, des del servei d'empresa, comerç i ocupació, hem organitzat una sèrie de sessions formatives dirigides i executades per especialistes en les matèries que es tracten, amb la finalitat de donar les eines oportunes per tal de disposar d'un teixit comercial i empresarial altament competitiu.

Aquestes sessions, que no tenen cap cost per l'alumne, van destinades tant als titulars de les empreses i establiments comercials i de serveis com a persones amb inquietuds emprenedores o bé a treballadors per compte aliena que vulguin perfeccionar els seus coneixements en matèria comercial i/o empresarial.

Places limitades, per ordre d'inscripció.

Dia: 10 de juny
Horari: 14.30 h
Ponent: David Nogué. Soci fundador de l'empresa Eixos Observatori Econòmic
Lloc: Online


Continguts:

  • Com afecta al funcionament de la nostra empresa el lloc on tenim el negoci.

  • Com hem de localitzar un nou negoci.

  • Com podem avaluar l'entorn comercial i extreure'n el màxim partit.


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*
*Estat:


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals

Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud d'inscripció a aquesta sessió. En el cas de tenir el vostre consentiment,  tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Podeu oposar-vos al tractament, limitar, accedir, rectificar o suprimir les dades i exercir el dret a la portabilitat de les mateixes mitjançant una sol·licitud escrita. Cal adreçar aquesta sol·licitud al domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a l'atenció del Delegat/da de Protecció de Dades, o bé podeu enviar un correu electrònic a l'adreça: dpd@premiademar.cat

*Informació addicional: pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament que es puguin publicar imatges d'aquesta sessió als canals de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^