Formularis
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Trobada d'empreses de comerç de Premià de Mar
Formularis
13 SETEMBRE 2022

L'Ajuntament de Premià de Mar en col·laboració amb PIMEComerç organitza una trobada adreçada a les empreses de comerç del municipi per oferir els punts de vista d'empreses del sector que mostraran les seves experiències i debatran sobre l'actualitat del comerç i sobre els reptes de futur als que s'enfronta.

Dia: 24 d'octubre de 2022
Lloc: TEATRE ESPAI L'AMISTAT (Sala Petita)

 • 14.30 h Acreditacions.
 • 14.50 h Benvinguda i presentació de la jornada

  Sr. David Gutiérrez 1r Tinent d'Alcalde i Regidor Delegat de Comerç, Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Premià de Mar.

  Sr. Carles Gironès, President de PIMEComerç Maresme i Barcelonès Nord.

  Moderador: Sr. Jordi Bacaria, economista, Màster en Societat de la Informació i el Coneixement, Màster en Retail Internacional, Postgrau en Gestió i Desenvolupament de Comerç Urbà. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses. És soci consultor de J3B3 Economics, S.L., consultoria orientada a la promoció econòmica del territori i que realitza projectes en l’àmbit del comerç i l'empresa
 • 15.00 h Cas d’èxit. DRACS (Granollers), a càrrec del Sr. Amadeu Barbany. Història, adaptació i evolució. Relleu generacional.
 • 15.20 h Taula rodona. Claus per assolir l'èxit.

  Sra. Anna Peixò, Directora de Els Nùvols (St. Vicenç dels Horts) i membre de la Junta Directiva de la Unió de Botiguers de St. Vicenç dels Horts.

  Sra. Karen Blanch i Sr. Xevi Ramón, Directora de Màrqueting i Forner de Juliette de Premià de Dalt i Vilassar de Mar i del Rebost de la Juliette de Cabrera.

  Sr. Fernando Díaz López, Gerent i Assessor de Calzados Díaz López de Vilassar de Mar.

  Sr. Ferran Barreiro, Gerent  del Restaurant Lasal del Varador de Mataró
 • 16.10 h Torn de preguntes.
 • 16.30 h Acomiadament Sr. Alcalde/Regidor de Premià de Mar.


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*
*


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals

Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment,  tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Podeu oposar-vos al tractament, limitar, accedir, rectificar o suprimir les dades i exercir el dret a la portabilitat de les mateixes mitjançant una sol·licitud escrita. Cal adreçar aquesta sol·licitud al domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a l'atenció del Delegat/da de Protecció de Dades, o bé podeu enviar un correu electrònic a l'adreça: dpd@premiademar.cat

*Informació addicional: pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament que es puguin publicar imatges d'aquest curs als canals de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^