Policia Local i Mossos d'Esquadra reforcen la seva presŔncia al carrer
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
19 DESEMBRE 2018

Policia local i Mossos d'Esquadra han reforšat la seva presŔncia a diversos punts de PremiÓ de Mar amb l'objectiu de prevenir delictes i acte incÝvics arreu del municipi. Aquest reforš, que coincideix amb la campanya de Nadal, es realitza durant el dia a les zones mÚs comercials i de moviment de ciutadans, per˛ tambÚ a la nit a aquells punts on s'han detectat actes vandÓlics i molŔsties causades per sorolls i consum d'alcohol i d'estupefaents. Tant la Policia Local com els Mossos d'Esquadra identifiquen els causants d'aquestes problemÓtiques i, en cas necessari, aixequen actes sancionadores.

Els darrers dies s'ha detectat un increment puntual en el nombre de furts, robatoris i actes incÝvics a la via p˙blica. Precisament, l'objectiu de la campanya conjunta dels dos cossos policials, que tindrÓ continu´tat passat Festes, Ús reduir aquest tipus de situaciˇ. D'altra banda s'estan considerant altres fˇrmules per a incrementar la seguretat als carrers de la vila, com ara la colĚlocaciˇ de cÓmeres de vigilÓncia, la ubicaciˇ de les quals s'estÓ estudiant.

Millora en les dades policials interanuals

Malgrat aquest augment de fets delictius, que no Ús un fenomen exclusiu de PremiÓ de Mar, les dades policials interanuals conegudes el darrer mes posen de manifest una reducciˇ global de l'1,90% en el nombre de delictes a PremiÓ de Mar respecte a l'any 2017. AixÝ, han disminu´t els delictes contra el patrimoni en un 3,03%, els d'ordre p˙blic en un 37,50% i contra la salut p˙blica en un 20%. En canvi s'han incrementat en un 0,59% els delictes contra les persones i en un 50% les accions contra conductors que han infringit el codi de la circulaciˇ.

Podeu llegir els consells de seguretat dels Mossos d'Esquadra des d’aquest enllaš.  

^