Les lÝnies de bus C3/4 i C4 que connecten PremiÓ de Mar i Barcelona es modifiquen, per˛ continuaran arribant al centre
La idea original de l'Ajuntament de Barcelona era traslladar la parada del bus de la Ronda Universitat a l'estaciˇ del Nord
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
01 FEBRER 2021

A partir de dilluns vinent, 8 de febrer, les lÝnies C3/4 i C4 de Moventis-Casas, que uneixen PremiÓ de Mar amb Barcelona, continuaran arribant al centre de la ciutat comtal i no es traslladaran a l'estaciˇ del Nord, tal com es pretenia inicialment des de l'ajuntament barcelonÝ. Els busos, per˛, no s'aturaran a la plaša Universitat com fins ara sinˇ que ho faran a uns 700 metres de distÓncia, a la cru´lla de la Gran Via amb el carrer de Pau Claris. El punt de sortida i arribada del bus a PremiÓ de Mar Ús la plaša del Doctor Ferran, on l'antiga parada s'ha desplašat uns metres per acollir aquests autobusos, una remodelaciˇ que no ha implicat la pŔrdua de cap plaša d'aparcament.

Davant la possibilitat que la parada dels autobusos es traslladÚs a l'estaciˇ del Nord, allunyant-se del centre de Barcelona i amb els inconvenients que aquest fet podia provocar entre les persones usuÓries, des del Consistori es va adrešar el passat gener una carta a la regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona demanant que es reconsiderÚs la decisiˇ del trasllat. L'escrit alĚlegava que el canvi d'ubicaciˇ obligaria les persones usuÓries, la majoria dels quals es desplacen per motius laborals o d'estudis, a replantejar-se els horaris i fins i tot a buscar sistemes de transport alternatius, com els vehicles privats.

Finalment, l'Ajuntament de Barcelona ha reconsiderat la seva decisiˇ inicial i la lÝnia de PremiÓ de Mar continuarÓ sortint i arribant al centre de Barcelona.

Horaris bus C3/4 C4

Nova ubicaciˇ parada bus a Barcelona lýnies C3/4 C4

^