Urbanisme i espai públic
Portada Urbanisme, Espai Públic i Habitatge Habitatge Assessorament en matèria d´habitatge
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Assessorament en matèria d´habitatge
  • Punt d´atenció de l´Oficina de l´Habitatge del Consell Comarcal del Maresme. Serveis gratuïts d´habitatge que presta l´Agència d´Habitatge de Catalunya de la Generalitat de Catalunya. L´objectiu principal és donar resposta a aquelles necessitats cada cop més creixents de les polítiques locals d´habitatge. L´atenció al públic té lloc els dijous de 9 a 13 h.
  • Punt d´atenció del Servei d´intermediació en deutes hipotecaris. Servei gratuït a persones en risc de perdre l´habitatge per dificultats de pagament de la hipoteca o del lloguer quan l´arrendador o el propietari sigui una entitat financera. L´atenció al públic té lloc els dimecres i divendres de 9 a 13 h. Podeu concertar una entrevista trucant al 93 741 74 04 o bé a les instal·lacions de l´Antiga Fàbrica del Gas.
  • Servei d´Informació al Consumidor. Informa sobre el bo social, assessora en la contractació dels serveis de subministrament (llum, aigua i gas). Informa i tramita consultes i reclamacions en matèria de Consum. Podeu concertar una entrevista trucant al 93 741 74 04 o bé a les instal·lacions de l´Antiga Fàbrica del Gas.
  • Servei d´informació de clàusules abusives. Servei gratuït d´assessorament de clàusules abusives en préstecs hipotecaris (clàusules sòl, despeses de constitució...). Podeu concertar una entrevista trucant al 93 741 74 04 o bé a les instal·lacions de l´Antiga Fàbrica del Gas.
^