Habitatge

El Servei d´Habitatge de Premià de Mar és un servei públic i gratuït quin objectiu és informar, assessorar i gestionar tota la informació necessària sobre temes relacionats amb l´habitatge: compra, lloguer, comunitats de propietaris, etc.

El Servei d´Habitatge també gestiona la Borsa de lloguer social oferint mediació pública en el mercat privat entre propietaris i llogaters, tramitant i fent el seguiments d´ajuts al lloguer.

L´Ajuntament de Premià de Mar pretén potenciar el lloguer com a garantia del dret a l´accés a l´habitatge, per la qual cosa la Borsa de lloguer social forma part de la Xarxa de Mediació per al Llogues Social de l´Agència d´Habitatge de Catalunya, mitjançant la qual es tramita i s´informa sobre:

  • Prestacions per pagar el lloguer: l´Agència de l´Habitatge de Catalunya atorga a les persones amb dificultats per fer front a les rendes de lloguer una prestació econòmica d´ajut al lloguer.
  • Prestacions econòmiques d'urgència especial: Són prestacions a fons perdut que la Generalitat de Catalunya atorga a les persones que deuen rendes de lloguer o quotes hipotecàries del seu habitatge habitual.
    El tràmit d´aquestes prestacions van en funció de les convocatòries que surten periòdicament segons resolucions de l´Agència de l´Habitatge de Catalunya.
.

RESPONSABLES

Polític

Imma Morales

Cap d´Àrea:

Carme Bastida

Tècnic:

Carmen Villarreal

TÈCNICS

Tècnica del Servei d'Habitatge:

Barbara Oliver

+ INFORMACIÓ

Adreça: Joan XXIII 2-8 Nau2
Telèfon: 937417404
Correu-e: habitatge@premiademar.cat
Horari d'atenció: dl a dv de 9:00 h. A 14 h. Qualsevol altre horari es pot concertar.

Bústia ciutadana

Notícies i avisos:
 
Vista general de Premià de Mar des del campanar de Sant Cristòfol
El 19 de juliol va entrar en vigor la suspensió temporal de noves llicències per a pisos turístics amb motiu de l'aprovació inicial del Pla especial de regulació de l'activitat d'habitatges d'ús turístic al municipi.Més informació...
 
^