Habitatge

El Servei d'Habitatge de Premià de Mar és un servei públic i gratuït quin objectiu és informar, assessorar i gestionar tota la informació necessària sobre temes relacionats amb l'habitatge: compra, lloguer, comunitats de propietaris, etc.

El Servei d'Habitatge també gestiona la Borsa de lloguer social oferint mediació pública en el mercat privat entre propietaris i llogaters, tramitant i fent el seguiments d'ajuts al lloguer.

L'Ajuntament de Premià de Mar pretén potenciar el lloguer com a garantia del dret a l'accés a l'habitatge, per la qual cosa la Borsa de lloguer social forma part de la Xarxa de Mediació per al Llogues Social de l'Agència d'Habitatge de Catalunya, mitjançant la qual es tramita i s'informa sobre:

  • Prestacions per pagar el lloguer: l'Agència de l'Habitatge de Catalunya atorga a les persones amb dificultats per fer front a les rendes de lloguer una prestació econòmica d'ajut al lloguer.
  • Prestacions econòmiques d'urgència especial: Són prestacions a fons perdut que la Generalitat de Catalunya atorga a les persones que deuen rendes de lloguer o quotes hipotecàries del seu habitatge habitual.
    El tràmit d'aquestes prestacions van en funció de les convocatòries que surten periòdicament segons resolucions de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.
.

RESPONSABLES

Polític

Imma Morales

Cap d'Àrea:

Carme Bastida

Tècnic:

Carmen Villarreal

TÈCNICS

Tècnica del Servei d'Habitatge:

Barbara Oliver

+ INFORMACIÓ

Adreça: Joan XXIII 2-8 Nau2
Telèfon: 937417404
Correu-e: habitatge@premiademar.cat
Horari d'atenció: dl a dv de 9:00 h. A 14 h. Qualsevol altre horari es pot concertar.

Bústia ciutadana

Notícies i avisos:
 
Vista de Premià de Mar des del campanar
L'Ajuntament ha adreçat una carta a agents de la propietat immobiliària i propietaris d'immobles en règim de lloguer, per tal de demanar-los la seva col·laboració per amortir l'efecte de la crisi de la COVID-19 en la ciutadania, sobretot entre els sectors més vulnerables de la societat.Més informació...
Vista general de Premià de Mar des del campanar de Sant Cristòfol
El 19 de juliol va entrar en vigor la suspensió temporal de noves llicències per a pisos turístics amb motiu de l'aprovació inicial del Pla especial de regulació de l'activitat d'habitatges d'ús turístic al municipi.Més informació...
 
^