Població general
Portada Serveis Socials Població general Serveis d'àpats garantits
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Serveis d'àpats garantits

 Que es?  Què és?És un servei que proporciona, de forma temporal, àpats elaborats a persones i famílies a qui els cal ajuda per a la cobertura de la necessitat bàsica d'alimentació perquè pateixen situació de greu necessitat social.

  A qui s'adreça?  A qui s'adreça?

El servei  s'adreça a persones que no disposin disposen de mitjans per cuinar dins la llar ni d'una xarxa social o familiar que els doni suport. També se'n poden beneficiar aquelles persones que experimenten dificultats per assegurar una alimentació adequada a causa de circumstàncies personals o socials adverses.

Requisits

  • Les persones interessades han d'estar empadronades a Premià de Mar, a excepció feta de les persones acollides en recursos d'allotjament d'urgència i de les persones sense llar en situació de pobresa extrema. En poden ser beneficiàries, també, aquelles persones que resideixen, viuen o es troben al municipi de Premià de Mar i que per  circumstàncies especials sobrevingudes i urgents necessiten el servei. 
  • Els tècnics dels Serveis Bàsics d'Atenció Social valoren la situació socioeconòmica i familiar de les persones que ho sol·liciten el servei d´àpats gratuïts i determinen la idoneïtat del recurs. En la valoració es contempla tant les dificultats per disposar de les condicions adequades per a cuinar com la necessitat d'un seguiment d'hàbits alimentaris.

 Com s'hi pot accedir?  Com s'hi pot accedir?
Com es fa el tràmit?

El servei es pot sol·licitar en qualsevol moment de l'any. 

Per fer-ho cal adreçar-se als Serveis Socials Municipals per demanar cita prèvia amb el personal tècnic de referència. 

 Quina documentació es necessita? 

  1. Els professionals dels serveis socials valoraran la cada situació personal i social i faran, si escau, proposta de recurs. Serà en aquest moment quan es demanarà a la persona interessada la documentació necessària per demostrar la situació de vulnerabilitat o de risc social. 

  2. Document d'identificació personal (DNI/Passaport/NIE/NIF)

+ INFORMACIÓ

 On es pot fer?  On es pot fer?Tramitació presencial:

Tramitació online: NO

 
 
 
 
^