Dijous 15, sessiˇ participativa sobre el Pla de mobilitat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
07 SETEMBRE 2016

Es farÓ a les 19.30 al Centre CÝvic i servirÓ per presentar i debatre  la diagnosi sobre el pla

Aquest mes de setembre comenša el procÚs perquŔ les entitats i la ciutadania puguin dir la seva i fer aportacions al Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS) que l’Ajuntament estÓ promovent, amb el suport de la Diputaciˇ de Barcelona.

Els PMUS sˇn una eina per a la planificaciˇ de la ciutat que  persegueix objectius forša transversals: millorar la qualitat de l'espai p˙blic, racionalitzar el consum d’energia, reduir la contaminaciˇ atmosfŔrica, millorar la seguretat viÓria i optimitzar els serveis i infraestructures del transport. L’objectiu d’ aquest pla Ús definir quines estratŔgies i accions s’han de desenvolupar a PremiÓ de Mar els propers anys per aconseguir un model de mobilitat sostenible, segur i integrador. En aquest sentit, cal tenir en compte que la mobilitat inclou els desplašaments a peu, en vehicle privat, el transport p˙blic colĚlectiu o en bicicleta, els aparcaments, la seguretat viÓria o la qualitat ambiental de la ciutat.

En tots aquests temes, la ciutadania hi tÚ molt a dir. Per aquest motiu, dijous dia 15 a les 19.30 es farÓ al Centre CÝvic una sessiˇ oberta a tothom durant la qual es presentarÓ i debatrÓ la diagnosi del Pla de Mobilitat. Aquesta diagnosi permetrÓ conŔixer els  tipus de desplašaments dels usuaris de vehicles privats,  bicicletes i transport p˙blic, el nombre de vianants i quina Ús la seva mobilitat,  aixÝ com les opcions d’aparcament als diferents barris. Un cop incorporades les aportacions de la ciutadania, es farÓ una diagnosi final i unes primeres propostes de millora que seran sotmeses a un segon debat.

Acte participatiu Pla Mobilitat

^