La mesa de coordinaciˇ operativa de Policia Local i Mossos d'Esquadra al Baix Maresme es reuneix a PremiÓ de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
31 MARă 2017

Ahir dijous es va celebrar aquesta reuniˇ operativa de caps i comandaments dels 10 municipis que conformen l'└rea BÓsica Policial (ABP) del Baix Maresme.

A la trobada hi van assistir els caps de les policies locals de PremiÓ de Mar, Alella, Cabrils, El Masnou, Montgat,  PremiÓ de Dalt, TeiÓ, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar,  i comandaments dels Mossos d'Esquadra. El 1r Tinent d'Alcalde, Miquel └ngel MÚndez, va donar la benvinguda als assistents.

Durant la sessiˇ es van tractar diversos temes com ara el pla operatiu de seguretat contra robatoris a l'interior dels domicilis, dades delinqŘencials i es va fer un intercanvi d'informaciˇ sobre l'actual situaciˇ de l'ocupaciˇ d'habitatges i casos de violŔncia de gŔnere.

Una de les conclusions que es van extreure de la trobada Ús que la situaciˇ de la delinqŘŔncia a PremiÓ de Mar estÓ estable, els robatoris als domicilis baixen, i el delicte mÚs denunciat Ús el de robatoris als interiors de vehicles. En aquest sentit, de cara a l'estiu ja s'estÓ treballant en la posada en marxa d'una nova campanya amb mÚs presŔncia policial a les zones properes a les platges, tal i com es va fer l'any passat.

Finalment, un altre dels temes que es va tractar Ús el nou canal de comunicaciˇ entre les de policies locals i els Mossos d'Esquadra, que permet una immediatesa de les comunicacions i, per tant, una major prevenciˇ i eficÓcia. Una prova del bon funcionament d'aquest servei ha estat la detenciˇ que es va produir aquesta setmana per part de la policia local de PremiÓ de Mar i els Mossos d'Esquadra del presumpte autor de diversos robatoris amb violŔncia. Cal destacar que el detingut va ingressar a presˇ ahir a la tarda.

Mesa coordinaciˇ operativa policies

^