Disminueixen els fets delictius a Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
09 OCTUBRE 2018

Els fets delictius comesos entre els mesos de gener a setembre d'enguany a Premià de Mar han disminuït respecte al mateix període de l'any passat. Aquesta reducció s'aprecia tant en l'àmbit dels robatoris amb força a habitatges, com en els robatoris amb intimidació al carrer.

En concret, durant els 9 primers mesos de l'any es van denunciar a Premià de Mar 52 robatoris a domicilis, mentre que en el mateix període del 2017 en van ser 60, i els robatoris amb intimidació al carrer (estrebades) van caure de 16 a 10. Pel que fa a robatoris a botigues, aquesta han baixat de 20 a 12 en aquest espai de temps.

Una altra dada important és el descens en els robatoris a l'interior de vehicles que han caigut de 159 a 121. Aquesta disminució és destacable perquè aquest tipus de delicte tendeix a augmentar durant l'estiu en zones properes a la platja.

Per contra, les dades alerten d'un increment en les estafes a premianencs a través d'internet, un tipus de delicte que es comet a través de xarxa per part d'individus que actuen habitualment des de l'estranger.

Totes aquestes dades es van analitzar el passat dia 27 de setembre en el marc de la Mesa de Coordinació Operativa de Premià de Mar entre la Policia Local i el Cos de Mossos d'Esquadra. L'objectiu de l'acte era analitzar els nivells de seguretat ciutadana que hi ha al nostre municipi i que, en conjunt, es van valorar positivament.

^