Policia Local i Mossos d'Esquadra reforcen la seva presència al carrer
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
19 DESEMBRE 2018

Policia local i Mossos d'Esquadra han reforçat la seva presència a diversos punts de Premià de Mar amb l'objectiu de prevenir delictes i acte incívics arreu del municipi. Aquest reforç, que coincideix amb la campanya de Nadal, es realitza durant el dia a les zones més comercials i de moviment de ciutadans, però també a la nit a aquells punts on s'han detectat actes vandàlics i molèsties causades per sorolls i consum d'alcohol i d'estupefaents. Tant la Policia Local com els Mossos d'Esquadra identifiquen els causants d'aquestes problemàtiques i, en cas necessari, aixequen actes sancionadores.

Els darrers dies s'ha detectat un increment puntual en el nombre de furts, robatoris i actes incívics a la via pública. Precisament, l'objectiu de la campanya conjunta dels dos cossos policials, que tindrà continuïtat passat Festes, és reduir aquest tipus de situació. D'altra banda s'estan considerant altres fórmules per a incrementar la seguretat als carrers de la vila, com ara la col·locació de càmeres de vigilància, la ubicació de les quals s'està estudiant.

Millora en les dades policials interanuals

Malgrat aquest augment de fets delictius, que no és un fenomen exclusiu de Premià de Mar, les dades policials interanuals conegudes el darrer mes posen de manifest una reducció global de l'1,90% en el nombre de delictes a Premià de Mar respecte a l'any 2017. Així, han disminuït els delictes contra el patrimoni en un 3,03%, els d'ordre públic en un 37,50% i contra la salut pública en un 20%. En canvi s'han incrementat en un 0,59% els delictes contra les persones i en un 50% les accions contra conductors que han infringit el codi de la circulació.

Podeu llegir els consells de seguretat dels Mossos d'Esquadra des d’aquest enllaç.  

^