Treballs de senyalització d'aparcament al barri de Santa Maria
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
23 MAIG 2019

Aquests dies s'han dut a terme treballs de senyalització de places d'aparcament als carrers del barri de Santa Maria compresos entre el Camí del Mig, el torrent de Santa Anna, el de la Fontsana i la carretera de Vilassar de Dalt. Aquests treballs s'han realitzat a partir d'un acord entre els Ajuntaments de Premià de Mar i Premià de Dalt, posteriorment aprovat pel Ple municipal.

Els veïns que disposin del distintiu de resident del barri hi podran aparcar de forma gratuïta i indefinida. La resta de vehicles disposaran d'un màxim de dues hores per aparcar en aquests carrers, entre les 8 i les 20 h. L'aparcament als carrers de Premià de Dalt es mantindrà com en l'actualitat, fins que l'Ajuntament d'aquesta localitat modifiqui la seva ordenança, moment a partir del qual es farà efectiva la unificació d'aparcament pels veïns dels 2 municipis, fet que es comunicarà oportunament.

Cal recordar que poden disposar del distintiu per aparcar els veïns empadronats al barri i titulars de vehicle en alta al padró de l'IVTM, vehicles facilitats per la seva empresa i acreditats mitjançant certificació de l'empresa, o bé titulars de vehicle que acreditin tenir lloc de treball al barri.

El distintiu de resident de barri  ja s´ha repartit als domicilis. No obstant això, hi haurà un període de flexibilitat per a les persones que encara no tinguin el distintiu. Les persones que en uns dies no l´hagin rebut el poden sol·licitar a través del web municipal o de manera presencial a l'OAC (preferentment amb cita prèvia): https://premiademar.cat/oac.

Tarja resident barri Santa Maria

Plànol barri cotet

^