Treballs de senyalització d'aparcament al barri de Santa Maria
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
23 MAIG 2019

Aquests dies s'han dut a terme treballs de senyalització de places d'aparcament als carrers del barri de Santa Maria compresos entre el Camí del Mig, el torrent de Santa Anna, el de la Fontsana i la carretera de Vilassar de Dalt. Aquests treballs s'han realitzat a partir d'un acord entre els Ajuntaments de Premià de Mar i Premià de Dalt, posteriorment aprovat pel Ple municipal.

Els veïns que disposin del distintiu de resident del barri hi podran aparcar de forma gratuïta i indefinida. La resta de vehicles disposaran d'un màxim de dues hores per aparcar en aquests carrers, entre les 8 i les 20 h. L'aparcament als carrers de Premià de Dalt es mantindrà com en l'actualitat, fins que l'Ajuntament d'aquesta localitat modifiqui la seva ordenança, moment a partir del qual es farà efectiva la unificació d'aparcament pels veïns dels 2 municipis, fet que es comunicarà oportunament.

Cal recordar que poden disposar del distintiu per aparcar els veïns empadronats al barri i titulars de vehicle en alta al padró de l'IVTM, vehicles facilitats per la seva empresa i acreditats mitjançant certificació de l'empresa, o bé titulars de vehicle que acreditin tenir lloc de treball al barri.

El distintiu de resident de barri  ja s'ha repartit als domicilis. No obstant això, hi haurà un període de flexibilitat per a les persones que encara no tinguin el distintiu. Les persones que en uns dies no l'hagin rebut el poden sol·licitar a través del web municipal o de manera presencial a l'OAC (preferentment amb cita prèvia): https://premiademar.cat/oac.

Tarja resident barri Santa Maria

Plànol barri cotet

^