L'Ajuntament enceta el procés participatiu pel nou Pla Local d'Habitatge
El procés inclou una sessió oberta a la ciutadania el pròxim 10 de desembre
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
26 NOVEMBRE 2019

En el marc de l'elaboració del nou Pla Local d'Habitatge, l'Ajuntament ha posat en marxa un procés participatiu amb l'objectiu de recollir-ne aportacions.

La primera sessió d'aquest procés es va dur a terme ahir i va comptar amb la participació de membres de la Taula d'Habitatge (grups municipals, tècnics de l'Ajuntament i representants del Consell Comarcal del Maresme) i de representants del sector professional de la vila. Dins del mateix procés, pel pròxim 10 de desembre s'ha convocat una sessió oberta per recollir les contribucions de la ciutadania. Per facilitar la participació de les famílies en aquesta sessió, que es durà a terme a les 19 h al Centre Cívic, s'ha previst un servei de canguratge gratuït per a infants a partir de 3 anys. Per gaudir d'aquest servei cal fer inscripció prèvia a l'adreça electrònica participacio@premiademar.cat  

El Pla Local d'Habitatge és un document que, a partir d'una anàlisi de l'habitatge del municipi en el sentit més ampli, ha de permetre planificar les actuacions municipals en relació amb l'habitatge per als pròxims anys. La Llei pel dret a l'habitatge (Llei 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l'habitatge) preveu l'obligatorietat d'incorporar mecanismes de participació ciutadana en la tramitació dels Plans Locals d'Habitatge (PLH).

^