La Taula de seguretat i convivència acorda que l'Ajuntament, les associacions de veïns i els cossos de seguretat treballaran coordinats
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
22 JUNY 2020

Divendres a la tarda va tenir lloc la primera reunió de la Taula de seguretat i convivència, creada amb l'objectiu d'ajudar a millorar la seguretat als carrers de Premià de Mar. Formen part de la taula representants de tots els grups municipals, de totes les associacions de veïns, de la Policia local, dels Mossos d'esquadra i tècnics municipals de  l'Àrea d'Atenció Social i a les Persones. 

Els integrants de la taula van acordar que es portarà a terme una major coordinació entre l'Ajuntament, les  associacions de veïns i els cossos de seguretat per tal de millorar la situació als carrers de la vila, així com una major incidència en tot allò relacionat en la prevenció social per part de l'Ajuntament.  En aquest sentit, es van apuntar diverses propostes que s'aniran treballant en les pròximes setmanes.

Cap relació entre les agressions a un mosso i una dona i els integrants del pis ocupat

Un altre dels temes que es van abordar en el transcurs de la reunió va ser la informació, per part dels Mossos d'Esquadra, que les agressions a un mosso i a una dona ocorreguts fa unes setmanes, tot i que encara s'estan investigant, amb molta probabilitat no estan relacionades amb les persones que ocupaven el pis de la Gran Via. Cal recordar que la nit del 14 de juny es van produir diversos aldarulls quan un grup de ciutadans va actuar de manera violenta contra les persones que ocupaven un pis de la Gran via, a tocar de la plaça de Doctor Ferran, uns fets que l'Ajuntament ja havia condemnat i la taula ho va fer divendres. 

La Taula de seguretat i convivència es reunirà cada setmana per anar treballant en tot allò relacionat amb la seguretat de la ciutadania. 

^