La Taula de seguretat i convivŔncia acorda que l'Ajuntament, les associacions de ve´ns i els cossos de seguretat treballaran coordinats
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
22 JUNY 2020

Divendres a la tarda va tenir lloc la primera reuniˇ de la Taula de seguretat i convivŔncia, creada amb l'objectiu d'ajudar a millorar la seguretat als carrers de PremiÓ de Mar. Formen part de la taula representants de tots els grups municipals, de totes les associacions de ve´ns, de la Policia local, dels Mossos d'esquadra i tŔcnics municipals de  l'└rea d'Atenciˇ Social i a les Persones. 

Els integrants de la taula van acordar que es portarÓ a terme una major coordinaciˇ entre l'Ajuntament, les  associacions de ve´ns i els cossos de seguretat per tal de millorar la situaciˇ als carrers de la vila, aixÝ com una major incidŔncia en tot all˛ relacionat en la prevenciˇ social per part de l'Ajuntament.  En aquest sentit, es van apuntar diverses propostes que s'aniran treballant en les pr˛ximes setmanes.

Cap relaciˇ entre les agressions a un mosso i una dona i els integrants del pis ocupat

Un altre dels temes que es van abordar en el transcurs de la reuniˇ va ser la informaciˇ, per part dels Mossos d'Esquadra, que les agressions a un mosso i a una dona ocorreguts fa unes setmanes, tot i que encara s'estan investigant, amb molta probabilitat no estan relacionades amb les persones que ocupaven el pis de la Gran Via. Cal recordar que la nit del 14 de juny es van produir diversos aldarulls quan un grup de ciutadans va actuar de manera violenta contra les persones que ocupaven un pis de la Gran via, a tocar de la plaša de Doctor Ferran, uns fets que l'Ajuntament ja havia condemnat i la taula ho va fer divendres. 

La Taula de seguretat i convivŔncia es reunirÓ cada setmana per anar treballant en tot all˛ relacionat amb la seguretat de la ciutadania. 

^