La Policia local imposa 55 multes durant la campanya de seguretat viÓria
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
18 MARă 2021

La setmana del 8 al 15 de marš, la Policia local de PremiÓ de Mar va dur a terme una campanya amb l'objectiu de millorar la seguretat viÓria a la vila. En el decurs de campanya, els agents van incrementar la vigilÓncia de forma especÝfica per assegurar un bon ˙s de les zones de cÓrrega i descÓrrega, el respecte dels passos de vianants i dels semÓfors, aixÝ com per evitar que comportaments indeguts poguessin posar en risc la integritat fÝsica dels vianants o dels bens.

Com a conseqŘŔncia de la campanya, els agents van interposar 18 sancions per no respectar semÓfors, per donar positiu a proves d'alcoholŔmia i no fer ˙s del cinturˇ de seguretat. Altres 14 multes van ser per estacionaments a voreres, passos de vianants o entorpiment en general de la mobilitat de les persones. 13 mÚs van ser per fer mal ˙s de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) com ara patinets elŔctrics. Finalment, es van aixecar altres 10 sancions per estacionar en zones de cÓrrega i descarrega. En total, doncs, durant la setmana es van aixecar 55 multes.
                                                                                                   
Cal recordar que la Policia local realitza peri˛dicament campanyes d'aquestes caracterÝstiques a travÚs d'un conveni de colĚlaboraciˇ amb el Servei CatalÓ de TrÓnsit.

^