Desallotjada la masia de Can Malet
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
23 MARç 2021

Agents de la Policia local i dels Mossos d'Esquadra han desallotjat aquest matí la Masia de Can Malet, al sector oest de Premià de Mar, davant la situació de greu risc energètic i sanitari que s'hi donava, especialment en la situació actual de pandèmia. La masia no complia les mínimes condicions de salubritat ni de seguretat, i no hi havia electricitat ni tampoc aigua potable.

En el moment del desallotjament a la masia hi havia 13 persones, totes elles majors d'edat, que han estat identificades. Tres dels presents han estat detinguts com a presumptes autors de diversos robatoris en el municipi els darrers dies.

Totes les persones que es trobaven a la masia han estat informades de la greu situació en què es trobava l'edifici i se'ls ha indicat la possibilitat d'entrevistar-se avui mateix amb els Serveis Socials municipals per rebre orientació i suport en cas de necessitat. Dues d'aquestes persones ja estan sent ateses pels Serveis Socials.

El desallotjament s'ha desenvolupat sense incidents i ha donat compliment a un decret d'Alcaldia, que a la vegada permetia l'actuació després de valorar els informes previs de la Policia Local i del departament de Serveis Territorials, i que alertaven de la greu situació de manca de salubritat que presentava la finca. Els propietaris de l'edifici s'han compromès a realitzar-hi treballs de tancament i a aportar seguretat privada per evitar una nova ocupació.

Desallotjament Can Malet 02

Desallotjament Can Malet 03

^