Nou itinerari formatiu ocupacional de cura a les persones
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 ABRIL 2021

L'Ajuntament ha programat un itinerari de formació ocupacional destinat a formar professionals per a la cura de les persones. Les formacions, que es duran a terme els mesos de juny i juliol amb la col·laboració del Casal Benèfic Premianenc, és un dels compromisos acordats a la Taula de Pacte per la Reactivació Social i Econòmica.

L'itinerari s'adreça a persones en situació d'atur, o professionals en actiu, i inclou tres accions formatives complementàries:

Formació bàsica en atenció sociosanitària a domicili

L'objectiu és capacitar als i a les alumnes per desenvolupar competències professionals relacionades amb l'atenció i suport a persones dependents.

Formació presencial de 60 hores de durada.

Informació i inscripció

Introducció a l'auxiliar de geriatria

Formació que dota als i a les alumnes dels coneixements bàsics, teòrics i pràctics, per poder atendre les necessitats físiques i emocionals i conèixer i saber fer ús de les eines d'ajuda a les persones grans.

Formació presencial de 20 hores de durada, inclou 12 hores de pràctiques.

Informació i inscripció

Gestió emocional

Formació a càrrec dels professionals de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena sobre la gestió emocional en situacions detectades en el treball diari en una residència (dols/pèrdues, alteracions emocionals...).

Formació presencial de 15 hores de durada.

Informació i inscripció

^