S'aprova el Pla Local de Seguretat de Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
02 MARç 2022

La Junta Local de Seguretat, reunida ahir a l'Ajuntament, va aprovar el Pla Local de Seguretat de Premià de Mar.

El pla s'ha redactat adaptant-se a les característiques concretes de Premià de Mar, i presenta el marc d'actuació en àmbits com la seguretat ciutadana, la convivència i el civisme, la mobilitat i la seguretat viària o la protecció civil i les emergències. El pla recull també consideracions sobre la perspectiva de gènere o les conseqüències de la pandèmia de la COVID-19.

En la reunió de la Junta Local de Seguretat es va posar de manifest l'increment de les denúncies per temes relacionats amb estafes per internet i per trencament de finestres de vehicles, una situació per a la quan ja està en marxa un dispositiu específic. En el primer cas s'hi està treballant per part dels Mossos i de Policia Nacional, i en el segon per part de la Policia Local i els Mossos.    

Presència del delegat de la Generalitat a Barcelona, Toni Morral

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Toni Morral, va assistir a la Junta Local de Seguretat d'ahir. Prèviament, s'havia reunit amb l'alcalde Rafa Navarro, els tinents d'alcalde de Territori i d'Organització, Antoni Subirà i María Luz Cánovas i la regidora d'Ensenyament, Elisenda Busquets. En aquesta reunió, els representants del govern municipal van demanar al delegat que vetlli per la signatura del conveni amb la Generalitat que ha de permetre tirar endavant la construcció de l'edifici de l'escola Mar Nova, i que s'avanci en la pacificació de la carretera Nacional II al seu pas per la vila, així com en la construcció del nou enllaç a l'autopista C32.

En la mateixa reunió, es va demanar a Toni Morral sobre els protocols establerts pel Govern per a la recollida i enviament des de Premià de Mar a Ucraïna de productes de primera necessitat.

^