Notes de Premsa
Àgores ciutadanes 2022
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Cicle de trobades dels veïns i veïnes amb l'alcalde i l'equip de govern
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
17 MAIG 2022

Aquest mes de maig s'iniciaran les Àgores, un seguit de trobades en les quals el veïnat tindrà l'oportunitat de conèixer de primera mà totes aquelles qüestions relacionades amb el seu barri o zona que puguin ser del seu interès. Alhora, els veïns i veïnes tindran l'ocasió d'adreçar consultes, queixes o suggeriments a l'alcalde i a la resta de representants de l'equip de govern.

En aquesta ocasió, a més, les àgores també donaran compliment a la normativa de participació ciutadana sobre projectes urbanístics. Per aquest motiu, la primera part de les reunions servirà perquè els tècnics municipals expliquin detalladament els projectes dels solars privats de Metalogènia i Transmesa i recullin les opinions dels participants.

Les sessions seran presencials i també es podran seguir en directe i participar-hi a través de facebook.com/ajpremiademar. Alhora, al web municipal s'ha habilitat un formulari per fer arribar qualsevol comentari o proposta. En aquest mateix espai del web s'hi poden trobar els documents o projectes actuals objecte dels processos de participació ciutadana perquè puguin ser consultats.

El calendari previst per a les àgores és el següent:

Dimarts 24 de maig
19 h, Auditori de Ca l'Escoda. Carrer del Nord, 60

Dimarts 31 de maig
19 h, Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. Carretera de Vilassar de Dalt, 100

Dimarts 7 de juny
19 h, Residència Vila Clavellina. Carrer de Rafael de Casanova, 3

Dimarts 21 de juny
19 h, Escola Sant Cristòfol. Carrer de Núria, 61

Dimarts 28 de juny
19 h, Sala d'Actes de la nau 1 de l'antiga Fàbrica del Gas. Carrer de Joan XXIII, 2-8

Participació ciutadana en els projectes urbanístics
La participació ciutadana en els processos de planejament i gestió urbanístics així com en aquells altres que siguin rellevants és un dels principis generals del Govern obert i està regulada en el Decret legislatiu  1/2010, de 3 d'agost, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme, el Decret 305/2006, de 18 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei d'urbanisme i la Llei 19/2014 de 29 de desembre, de Transparència, accés a la informació pública i bon govern.

^