Nova zona d'aparcament per a residents al barri Tarter-Maresme
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 JUNY 2022

Aquesta setmana han començat els treballs de pintura de la nova zona d'aparcament per a residents al barri Tarter Maresme. En aquesta zona, la ciutadania resident a Premià de Mar i els vehicles que comptin amb el distintiu de resident, hi podran aparcar de manera gratuïta durant les 24 h. Les persones que no disposin de distintiu hi podran aparcar per un màxim de 2 h entre les 8 i les 20 h.

En concret, es pintaran de vermell els carrers de Lourdes i del Carme, entre el passatge Vallès i el torrent de la Font sana, i el carrer de Núria entre els carrers de la Plaça i d'Elisenda de Montcada i al tram que connecta amb el torrent de la Font sana.

Pel que fa a les vies verticals, passaran a ser de color vermell el passatge Vallès, entre el camí del Mig i el carrer del Carme; el carrer de Ramon i Cajal, entre el camí del Mig i el carrer de la Mercè; el passatge Prim, entre el camí del Mig i el carrer del Carme, i entre els carrers de Núria i de la Mercè; i Joan Prim i Elisenda de Montcada, entre el Camí del Mig i el carrer de la Mercè.

Període informatiu fins al 15 de juliol

Cal dir que ara s'inicia un període informatiu per donar a conèixer el funcionament de la zona vermella entre la ciutadania. No serà fins al divendres 15 de juliol que els vehicles aparcats en aquesta zona que no disposin de l'esmentat distintiu seran sancionats per la Policia Local.

La nova zona vermella busca donar resposta a una demanda d'aparcament de la ciutadania que viu a la zona i arriba després que les converses amb l'Ajuntament de Premià de Dalt no hagin donat els fruits desitjats. Cal recordar que, amb motiu d'una acció per part d'aquell ajuntament a alguns carrers propers a aquesta zona que pertanyen al seu municipi, el veïnat de Premià de Mar ja no hi pot aparcar de manera gratuïta.

Les persones que no disposin del distintiu de resident 2019-2023 (color gris) el poden sol·licitar a través del web municipal o de manera presencial a l'OAC (preferentment amb cita prèvia).

Els requisits per obtenir el distintiu de resident també contemplen l'opció de les persones que no viuen al municipi però hi treballen:

  • Titular del vehicle en alta al padró de l'IVTM de Premià de Mar
  • Empadronat/da a Premià de Mar, que disposi de vehicle facilitat per la seva empresa (acreditar mitjançant certificació de l'empresa).
  • Titular de vehicle que acrediti tenir lloc de treball en la zona d'influència.

En aquest enllaç, dins l'apartat "circulació, vehicles, transports", trobareu els requisits per sol·licitar-lo i des del mateix enllaç podeu tramitar-ne la sol·licitud.

Cal recordar que l'Ajuntament ofereix el servei OAC 360, des del qual es dona suport a l'hora de fer qualsevol tràmit telemàtic.

Distintiu de resident

Plànol dels carrers que formen part de la nova zona vermella d'aparcament 

Plànol de la zona vermella d'aparcament del barri Tarter-Maresme

^