Formularis
Formació en manipulació d'aliments
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Formació en manipulació d'aliments
Places limitades, per ordre d'inscripció.
Formularis
26 OCTUBRE 2022

L'ajuntament de Premià de Mar ha organitzat una formació gratuïta dirigida a les persones manipuladores d'aliments dels establiments alimentaris del municipi, sobre les normes bàsiques en seguretat alimentària i els plans d'autocontrol.

Durada: 2 hores
Dates: 21 de novembre
Horari presencial: 10 h
Lloc: Centre Cívic (c/Esperança, 19)

Places Limitades


  Objectius:

Millorar el coneixement dels titulars dels establiments alimentaris i el personal manipulador sobre les condicions d'higiene, manipulació i el manteniment dels locals, per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions. Conèixer les obligacions que estableix la normativa sanitària.


Continguts:

  • Manipulació i higiene alimentària:
    • Higiene del manipulador
    • Higiene del local
    • Pràctiques higièniques per a la manipulació d’ aliments
    • Aliments al·lèrgens i intoleràncies
  • Plans d'autocontrol:
    • Conèixer els diferents plans d'autocontrol i perquè serveixen, i els diferents registres que són d'obligat compliment pels establiments alimentaris.


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals
Responsable: Ajuntament Premià de Mar

Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud. En el cas de tenir el vostre consentiment. tractarem la vostra imatge per fer-ne difusió als mitjans de comunicació o materials divulgatius de l'Ajuntament de Premià de Mar, incloses les xarxes socials.

Exercici de drets: Vostè pot oposar-se al tractament, limitar aquest, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a la portabilitat mitjançant una sol·licitud escrita dirigida al següent domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: Carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a la atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a la direcció electrònica següent: dpd@premiademar.cat

*Pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament  que és recullin o captin imatges d'aquest curs i, i concedeixo el dret de fer servir i mostrar públicament (inclòs per internet i xarxes socials) les imatges del curs formatiu, per ús divulgatiu de l'Ajuntament de Premià de Mar.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^