Jornada l˙dica i festiva diumenge a la carretera Nacional II
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
13 SETEMBRE 2023

La carretera Nacional II s'obrirà a la ciutadania diumenge vinent, 17 de setembre, amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat. Així, des de les 9 i fins a les 15 h, i des de Montgat fins a Vilassar de Mar, els vehicles de motor deixaran pas a les bicicletes, patinets, patins, o als veïns i veïnes que simplement vulguin passejar-s'hi.

Coincidint amb el tall, l'Ajuntament ha organitzat diverses activitats. En concret, entre les 11 i les 13 h, davant de la masia de Can Manent, es farà un taller de construcció d'alforges per a bicicletes o patinets. També davant de Can Manent, i amb el mateix horari, estarà exposat el vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat i s'oferirà assessorament energètic als i les visitants per part dels tècnics de Premià Energia. D'altra banda, un contacontes, que s'anirà desplaçant en bicicleta, explicarà històries a diversos punts de la carretera com el parc del Palmar, on començarà a les 12 h, la masia de Can Manent o el port de la ciutat.

Cal esmentar que, tot i que la carretera estarà tallada al trànsit, l'accés al port amb vehicles es podrà fer a través de la rotonda.

La Setmana Europea de la Mobilitat se celebra del 16 al 22 de setembre. El tema escollit enguany per la Comissió Europea és l’”Eficiència energètica” i el lema és “Combina i mou-te!”.  

^