Opinions - Propostes rebudes
TRIGINER-METAL·LOGÈNIA
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Crec que donada l'elevada densitat de població de Premià és indispensable preservar els pocs espais no edificats que queden sense construir-hi noves edificacions. És de vital importància la creació...
Imprimir
Opinions - Propostes rebudes
TRIGINER-METAL·LOGÈNIA
27 JUNY 2022
  • Crec que donada l'elevada densitat de població de Premià és indispensable preservar els pocs espais no edificats que queden sense construir-hi noves edificacions.

    És de vital importància la creació d'una xarxa verda a Premià. Poc a poc, s'han anat construïnt totes les hortes, solars, ...això combinat amb la pèrdua del front litoral fa que ens quedem sense entorn natural. Així que a hores d'ara el futur hauria de passar per la creació d'espais verds que siguin adequats al nostre clima i utilitzant espècies autòctones i combinant zones arbrades que proporcionin ombres amb espais més oberts. Evitar al 100% places dures com la Foneria, per exemple, i tirar pel model de la plaça Moragas, que és un parc exemplar però de dimensions molt reduïdes. Tenint en compte la proximitat de la Transmesa a aquest parc, seria molt interessant extendre'l fins la Riera, creant un gran pulmó verd que afavoriria la salut de la gent de Premià, donaria un valor afegit al poble que s'està convertint en una ciutat gris i, a més a més, afavoriria la biodiversitat.

    La creació de nous habitatges no té sentit sense que vagin acompanyats de més serveis públics que ara per ara no existeixen, només cal mirar el tren cada dia, a tall d'exemple. Així que sota el meu punt de vista, no s'hi hauria de construir.

    De tot l'habitatge que es proposa construir, com a molt estaria a favor del de protecció oficial, és a dir, un només el 40% de l'habitatge projectat.

    També veig bastant necessària la creació d'aparcaments gratuïts tot l'any i soterrats, si la proximitat al mar i la riera ho permeten.

^