Opinions - Propostes rebudes
TRANSMESA
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
No estic d'acord en fer més habitatge a transmesa per varies raons.1.- A Premià de Mar hi ha més habitatges buits que els 600 nous que es volen fer a hortes de ponent, metalogenia i transmesa. Una política ...
Imprimir
Opinions - Propostes rebudes
TRANSMESA
02 JULIOL 2022
  • No estic d'acord en fer més habitatge a transmesa per varies raons.
    1.- A Premià de Mar hi ha més habitatges buits que els 600 nous que es volen fer a hortes de ponent, metalogenia i transmesa. Una política d'ajut per rehabilitació i lloguer social posaria més habitatge al mercat de lloguer i a millor preu.
    2.- A Premià no hi ha espais verds (la majoria son places de ciment) i és l'última oportunitat que tenim de reservar espai per a fer-ho.
    3. - Vivim a la 4rta ciutat més densa de Catalunya i els habitants de Premià es mereixen millorar la seva qualitat de vida.
    4.- Els serveis ja son insuficients per la població actual, per què augmentar-ne el dèficit ? cal tenir present que no hi ha assistència mèdica a l'alçada, no hi ha aparcament suficient, el clavegueram de la zona es colapsa quan hi ha llevantada, etc.
    5.- La requalificació dels terrenys afectats, només fa que beneficiar als actuals propietaris puix que és l'única manera de que augmenti el benefici que en poden obtenir ja que la qualificació actual dona un valor molt baix als terrenys envers la edificació.
    6.- La qualificació actual permet a l'ajuntament adquirir els terrenys a un preu molt més assequible.
    7.- Els terrenys de transmesa no poden ser requalificats sense un estudi previ i obligatori de qualitat del sòl, per ser una activitat qualificada com a potencialment contaminadora del sòl.
    Totes aquestes raons son més que suficients per paralitzar l'actuació i fomentar un concurs d'idees obert a empreses i institucions, amb premi metàl·lic, per tal de suplir la poca imaginació de propietaris i ajuntament
    a l'hora de proposar millores per la ciutadania. No tothom serveix per tenir bones idees però es pot fomentar que d'alteres en tinguin i no seguir sempre les dels propietaris, que ja sabem que sempre estan en la direcció d'obtenir-ne el millor benefici econòmic, agradi o no al poble.

^