Iniciativa Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA-E) 2012-2015
Article del mes del grup municipal Iniciativa Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa(ICV-EUiA-E) 2012-2015
Sense imatge destacada
 • La Coalició ICV-EUiA som un grup de gent amb idees progressistes que confrontem l'elitisme de les polítiques de CiU i del PSC.
  Volem que mai més (mai més!) tornin a quedar sense gastar els diners destinats a serveis socials com ha passat a Premià. Volem que les escoles públiques tinguin poder. Volem un munt de coses maques que podem aconseguir des de l'espurna del somriure rebel.
  Venim de lluny i anem més lluny encara. En els darrers anys, l'Alfons Barreras i el Moi Sevillano han defensat les nostres idees al Ple municipal.
  Han nedat contracorrent, però amb determinació, i han aconseguit fites de les quals ens sentim orgullos@s, com ara el Pla d'ajut a les escoles públiques.
  Gràcies Alfons.
  Gràcies Moi.
  Per la dedicació que heu tingut aquests anys. Per la vostra força.
  Sabeu que comptem amb la vostra experiència per continuar lluitant.
  Ara, preparem les properes eleccions municipals amb il·lusió i ens presentem amb una llista feminitzada i feminista; honesta, plena de gent treballadora i implicada.
  No ens interessa la defensa d'unes sigles, sinó la defensa d'una manera de veure el món basada en la justícia social.
  Hem treballat per fer possible una candidatura unitària d'esquerres, guanyadora. L'hem intentat consolidar i no ha estat possible, però continua sent la nostra aposta: sumar per guanyar. Continua sent la nostra prioritat: treballar per a la cohesió de l'esquerra.
  Som una agrupació senzilla i transparent. Ens agrada mullar-nos i treballar en qualsevol espai que serveixi per millorar la vida de la gent. Si ets de les persones que també es mullen, segur que ens creuarem en el camí! Perquè Som Lluita.

 
^