Processos participatius
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Informació prèvia: documents d'interès 
Debat del Port de Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Processos participatius
 

.

Pla especial d'ordenació de l’àmbit de terra del port de Premià de Mar vigent

És el Pla vigent en aquest moment i va ser aprovat definitivament per la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona (CTUB), el 22 de juliol de 2010.

Usos equipaments (dotacions) municipals

El pla especial de l'any 2010 contempla l'obligació del concessionari de cedir dos dotacions municipals:

  • La torre de l'actual Club Nàutic on s'admeten usos administratius-culturals i docents, amb una superfícies de 125m2 en planta i un sostre de 375m2.
  • La dotació municipal 2 és la zona que llinda amb l’Àrea tècnica, de 1488m2 de superfície amb un màxim de 700m2 de sostre edificable. L’ús establert és el d'equipament, d'acord amb les limitacions del planejament general del municipi. Els equipaments poden ser de caràcter religiós, sociocultural, educatiu, sanitari assistencial, administratius i oficines, recreatiu i esportiu segons la següent definició.

Documents:

  1. Pla especial àmbit de terra del port  (planejament derivat del POUM). Documents que el conformen:
  2. PLÀNOL Pla d'ordenació urbanística municipal POUM 2010 Accessos al port des de la Nacional-II

.

Modificació puntual del pla especial d'ordenació de l’àmbit de terra del port de Premià de Mar 2015.

Aquesta modificació puntual va ser aprovada inicialment per la junta de govern local el dia 28 de gener de 2015, sotmesa a informació pública i aprovat provisionalment pel ple de data 16 de setembre de 2015.

Documents:

Modificació puntual del pla especial d'ordenació de l’àmbit de terra del port de Premià de Mar 2015. Aprovació provisional.

.

Projecte urbanització àmbit de terra del port

Una vegada estigui aprovat inicialment per la Junta de Govern Local s'hi podran presentar al·legacions i/o suggeriments mitjançant instància a l'Oficina de l'OAC o a l'Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana (OVAC).

Anunci Aprov.inicial Projecte Urbanització Bàsic Port

POUB Inicial Port

També es poden fer aportacions i suggeriments al projecte d'urbanització assistint als debats o mitjançant el formulari de participació del Debat del Port

.

Pacte entre l'ajuntament i el concessionari en relació al debat.

Arrel de l'Aprovació de la Modificació puntual del pla especial d'ordenació de l’àmbit de terra del port, la Plataforma Cívica Premià Port presenta una iniciativa ciutadana amb l'objectiu que l'Ajuntament impulsi un debat públic sobre el port de Premià de Mar.

L'Ajuntament inicia converses amb la Plataforma Cívica Premià Port i Marina Port Premià que finalitza amb un acord per iniciar un procés de debat públic del port amb una sèrie de condicionants.

Documents:

Pacte signat en data 16 de setembre de 2015

.

Tornar  TORNAR A: Debat del Port de Premià de Mar

Menú:
^