Ajuntament de PremiÓ de Mar

 
Administratiu (OPO2018)
Informaciˇ publicada el 18 de maig de 2018
Termini de presentaciˇ d'instÓncies: del 1 al 20 de juny de 2018 (ambdˇs inclosos)
  • Presentaciˇ d'instÓncia a l'OVAC:

   Per ser admŔs/a a les proves selectives els/les aspirants han de presentar a l’Oficina Virtual d’Atenciˇ al CiutadÓ (OVAC), conjuntament amb la solĚlicitud la segŘent documentaciˇ:
   • Arxiu en format PDF. corresponent al certificat acreditatiu del nivell de coneixements de la llengua catalana establert a la base 3.2.
   • Fotoc˛pia del tÝtol acadŔmic exigit a la base 3.1.
   • Arxiu en format PDF. corresponent al currÝculum vitae de l’aspirant.
   • Arxiu en format PDF. corresponent al dictamen vinculant de les condicions psÝquiques, fÝsiques o sensorials expedit per l’equip multiprofessional competent i emŔs abans del comenšament de la primera prova, en el cas de persones amb discapacitat igual o superior al 33% que tinguin reconeguda la condiciˇ legal de discapacitat/da.
   • Els/les aspirants amb discapacitat que desitgin l’adaptaciˇ de temps i mitjans per a la realitzaciˇ de les proves, o l’adaptaciˇ del lloc de treball, han de fer constar aquestes circumstÓncies a la solĚlicitud i aportar un certificat emŔs per l’equip de valoraciˇ multiprofessional competent que indiqui quines sˇn les adaptacions necessÓries.
  • Les persones participants restaran exemptes de justificar les condicions i els requisits ja acreditats i que no requereixin actualitzaciˇ. En aquest cas caldrÓ indicar de forma expressa de quina documentaciˇ es tracta i en quin procediment es va aportar. ┌nicament hauran d’acreditar la seva condiciˇ i altres circumstÓncies de les quals l’ajuntament no tingui constÓncia. La formaciˇ interna de l’ajuntament de PremiÓ de Mar es podrÓ fer constar l’apartat corresponent de la taula, per˛ no caldrÓ acreditar-la documentalment.
  Bases Administratiu

  Bases Administratiu OPO2018

  CATCert certifica que en data 18-05-2018 13:58:07 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

  Format: Acrobat-PDF
  PÓgines: 12
  Mida: 528,78 kB

  Anunci DOGC convocat˛ria administratiu OPO2018

  Anunci DOGC convocat˛ria administratiu OPO2018

  CATCert certifica que en data 04-06-2018 11:11:07 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

  Format: Acrobat-PDF
  PÓgines: 1
  Mida: 26,51 kB

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menÚameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMI└ DE MAR
Plaša de l'Ajuntament, 1 - 08330 PremiÓ de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COLĚLABORACIË DE:
Diputaciˇ de Barcelona

^