Processos finalitzats (arxiu)
 
Perfil web
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
Programa Treball i Formaciˇ lÝnia Dona
ProcÚs finalitzat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Seu electr˛nica
Tauler d'Anuncis Oficials
14 NOVEMBRE 2022
 • Objectiu

  L'objectiu d'aquest programa és facilitar a les dones en situació d'atur amb més dificultats d'accedir al Mercat de treball o allunyades d'aquest mercat per les dificultats d'accedir-hi, la millora de la seva ocupabilitat i les seves competències professionals. Això es fa mitjançant la subscripció d'un contracte laboral i desenvolupant unes tasques professionals i de formació.

  Es preveu contractar una tècnica d'Igualtat (contracte de 12 mesos).

  Qui pot accedir: 

  Les persones destinatàries són:

  • a) Les dones en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), en situació de violència masclista, preferent, les dones que siguin mares de famílies monoparentals. 
  • b) Les dones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació, preferent famílies monoparentals, les dones de 45 anys o més i les dones que no tinguin la cotització suficient perquè se'ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin a l'edat ordinària de jubilació.

  I complir els següents requisits formatius: grau o diplomatura en Educació Social, Pedagogia, Psicologia o equivalent.

  Com es pot accedir:

  Per poder participar en el procés de selecció les persones candidates han de venir obligatòriament derivades del Servei d'Ocupació de Catalunya d'acord amb l'oferta presentada per l'Ajuntament de Premià de Mar, tal i com estableix la base 7.1.1 de l'annex 1 de l'Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre.

  Més informació: ocupacio@premiademar.cat

  Informació de les  bases:  BASES SELECCIÓ PLANS D'OCUPACIÓ

  Les contractacions del programa Treball i Formació línia Dona estan subvencionades  pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i efectuat d'acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/2412/2022, de 21 de juliol.

    Ajuntament    SOC     Generalitat Catalunya     Ministeri treball 

   Anuncis: 

  Acta Resultats Procés selectiu

  Acta Resultats Procés selectiu

  CATCert certifica que en data 30-01-2023 12:54:02 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 2
  Mida: 824.22 kB

    
^