Processos finalitzats (arxiu)
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Programa Treball i Formació destinat a la inserció de persones més grans de 45 anys, per a la gestió de projectes sostenibles en la recollida selectiva i/o d'autocompostatge
Procés finalitzat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Seu electrònica
Tauler d'Anuncis Oficials
14 NOVEMBRE 2022
  • Objectiu:

    L'objectiu d'aquest programa és facilitar a les persones en situació d'atur amb més dificultats d'accedir al mercat de treball o allunyades d'aquest mercat per les dificultats d'accedir-hi, la millora de la seva ocupabilitat facilitant-los competències professionals mitjançant la subscripció d'un contracte laboral i el desenvolupament d'unes tasques professionals, i si escau, la formació professionalitzadora o d'adquisició de competències bàsiques.

    Es preveu contractar un/a tècnic/a auxiliar de residus (contracte de 12 mesos).

    Qui pot accedir: 

    Les persones destinatàries són:

    • Que siguin persones més grans de 45 anys.
    • Que estiguin en risc de caure en situació d'atur de llarga durada.
    • Que estiguin en possessió, o bé de cicles formatius de grau mitjà o de grau superior o certificats de professionalitat relacionats amb la branca científica.

    Com es pot accedir:

    Per poder participar en el procés de selecció les persones candidates han de venir obligatòriament derivades del Servei d'Ocupació de Catalunya d'acord amb l'oferta presentada per l'Ajuntament de Premià de Mar, tal i com estableix la base 7.1.1 de l'annex 1 de l'Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre.

    Més informació: ocupacio@premiademar.cat

    Informació de les  bases:  BASES SELECCIÓ PLANS D'OCUPACIÓ

    Les contractacions d'aquest programa estan subvencionades  pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i efectuat d'acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/2545/2022, de 28 de juliol.

         Ajuntament    SOC    Generalitat Catalunya    Ministeri treball                                        

     Anuncis 

    Resultats procés selectiu

    Acta resultats procés selectiu

    CATCert certifica que en data 30-01-2023 12:22:39 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 2
    Mida: 824.03 kB

^