Processos finalitzats (arxiu)
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Programa Treball i Formació 2023
Procés finalitzat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Seu electrònica
Tauler d'Anuncis Oficials
24 MARç 2023
  • Objectiu:

    L'objectiu d'aquest programa és facilitar a les persones en situació d'atur amb més dificultats d'accedir al mercat de treball que puguin adquirir una experiència laboral en un entorn real de treball i obtinguin també, la qualificació o les capacitats necessàries per a la seva inserció laboral.

    Es preveu contractar 2 peons de brigada d'obres, 1 peó de brigada de jardineria, 2 conserges i 2 administratius (contracte de 12 mesos).

    Qui pot accedir

    Les persones destinatàries són persones en situació d'atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació (PANP), persones destinatàries de la Renda Garantida de la Ciutadania (PRGC), dones en situació d'atur i en situació de violència masclista, dones en situació d'atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació (DONA), persones més grans de 52 anys que estiguin en situació d'atur (MG52).

    Com es pot accedir:

    Per poder participar en el procés de selecció les persones candidates han de venir obligatòriament derivades del Servei d'Ocupació de Catalunya d'acord amb l'oferta presentada per l'Ajuntament de Premià de Mar, tal i com estableix la base 7.1.1 de l'Annex 1 de l'Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre.

    Més informació: ocupacio@premiademar.cat

    Processos de selecció regulats segons BASES SELECCIÓ PLANS D'OCUPACIÓ

    Les contractacions d'aquest programa estan subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i efectuat d'acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/4162/2022, de 27 de desembre.


    AjPdM     Soc     GenCat     Ministeri

    Anunci de persones admeses

    Anunci de persones admeses

    CATCert certifica que en data 01-08-2023 14:48:46 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Mida: 416.87 kB

    Anunci dates entrevistes i competències

    Anunci dates entrevistes i competències

    CATCert certifica que en data 12-09-2023 14:30:03 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Mida: 638.79 kB

    Acta resultats procés de selecció

    Acta resultats procés de selecció

    CATCert certifica que en data 25-09-2023 12:19:10 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Mida: 876.77 kB

^