Seu electr˛nica
Tauler d'Anuncis Oficials
 
Perfil web
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
Consell Municipal de Cooperaciˇ i Solidaritat Internacional

El Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat Internacional és l´òrgan sectorial de participació, consulta i assessorament pel que fa a la solidaritat i la cooperació internacional.

Actualment el Consell Municipal de Cooperació està format per les següents entitats:

Fundació PROIDE. Organització vinculada a les escoles de La Salle Catalunya. Els seus objectius són promoure una educació crítica i transformadora a casa nostra, i garantir el dret a l'educació de qualitat als països on intervé (Togo, Madagascar, Guatemala, Perú i Líban).

Cooperació Activa ONGD. Organització que actua en defensa dels Drets Humans en tots els països en els quals s'iniciïn projectes, col·laborant activament amb els estaments i organitzacions autònoms. Des de l'enteniment i la comprensió, sense imposicions ni censures, adaptant-se als costums i hàbits locals, per ajudar a millorar les condicions de vida de la societat.

Associació per al desenvolupament San-Prem. L'associació pretén millorar les condicions de vida dels habitants de Sanunding realitzant projectes de cooperació pel desenvolupament en els àmbits de la salut i l'educació.

.
Funcions

Les seves funcions són assessorar i prendre part en el procés d'adjudicació de les subvencions anuals i/o en qualsevol altre tipus de decisió que la Regidoria de Cooperació i Solidaritat Internacional hagi de prendre així com, vetllar pel compliment de la recomanació de les Nacions Unides respecte dels fons econòmic destinat a l'ajut per al desenvolupament del Tercer Món, i arribar a assolir el 0,7%.

.

Composició

El Consell està constituït per responsables tècnics, representants polítics i de les entitats de l´àmbit de la cooperació i la solidaritat internacional, així com per les persones a títol individual que així ho sol·licitin.

.

Reglament 

Reglament del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat Internacional

.

Actes del consell municipal de cooperació:
 
 
^