Seu electr˛nica
Tauler d'Anuncis Oficials
 
Perfil web
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
Consell Municipal de Cooperaciˇ i Solidaritat Internacional

El Consell Municipal de Cooperaciˇ i Solidaritat Internacional Ús l'˛rgan sectorial de participaciˇ, consulta i assessorament pel que fa a la solidaritat i la cooperaciˇ internacional.

Actualment el Consell Municipal de Cooperaciˇ estÓ format per les segŘents entitats:

Fundaciˇ PROIDE. Organitzaciˇ vinculada a les escoles de La Salle Catalunya. Els seus objectius sˇn promoure una educaciˇ crÝtica i transformadora a casa nostra, i garantir el dret a l'educaciˇ de qualitat als pa´sos on intervÚ (Togo, Madagascar, Guatemala, Per˙ i LÝban).

Cooperaciˇ Activa ONGD. Organitzaciˇ que actua en defensa dels Drets Humans en tots els pa´sos en els quals s'inici´n projectes, colĚlaborant activament amb els estaments i organitzacions aut˛noms. Des de l'enteniment i la comprensiˇ, sense imposicions ni censures, adaptant-se als costums i hÓbits locals, per ajudar a millorar les condicions de vida de la societat.

Associaciˇ per al desenvolupament San-Prem. L'associaciˇ pretÚn millorar les condicions de vida dels habitants de Sanunding realitzant projectes de cooperaciˇ pel desenvolupament en els Ómbits de la salut i l'educaciˇ.

.
Funcions

Les seves funcions sˇn assessorar i prendre part en el procÚs d'adjudicaciˇ de les subvencions anuals i/o en qualsevol altre tipus de decisiˇ que la Regidoria de Cooperaciˇ i Solidaritat Internacional hagi de prendre aixÝ com, vetllar pel compliment de la recomanaciˇ de les Nacions Unides respecte dels fons econ˛mic destinat a l'ajut per al desenvolupament del Tercer Mˇn, i arribar a assolir el 0,7%.

.

Composiciˇ

El Consell estÓ constitu´t per responsables tŔcnics, representants polÝtics i de les entitats de l'Ómbit de la cooperaciˇ i la solidaritat internacional, aixÝ com per les persones a tÝtol individual que aixÝ ho solĚlicitin.

.

Reglament 

Reglament del Consell Municipal de Cooperaciˇ i Solidaritat Internacional

.

Actes del consell municipal de cooperaciˇ:
^