Torn lliure
 
Perfil web
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
Programa Garantia Juvenil 2021 - 4 administratius/ves i 1 tŔcnic/a auxiliar informÓtica
Resultats finals
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Seu electr˛nica
Tauler d'Anuncis Oficials
23 JULIOL 2021
 • Termini de presentaciˇ d'instÓncies del 24 d'agost al 14 de setembre (ambdˇs inclosos)

  Aquesta contractaciˇ s'emmarca dins del programa contractaciˇ de persones joves titulades beneficiÓries de Garantia Juvenil i s'efectua d'acord amb les condicions establertes en l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinanšat per la Iniciativa d'Ocupaciˇ Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinanšament del 91,89%.

  Les persones candidates vindran derivades del Servei d'Ocupaciˇ de Catalunya.

  Participaciˇ:

  El procÚs selectiu s'iniciarÓ mitjanšant la preselecciˇ dels/de les aspirants per part del Servei d'Ocupaciˇ de Catalunya (SOC), d'acord amb el seu perfil professional. L'Ajuntament comunicarÓ a aquests la seva inclusiˇ en el procÚs i en el termini indicat hauran de presentar la solĚlicitud de participaciˇ en el procÚs selectiu.

  Procediment de presentaciˇ d'instÓncies:

  Les persones preseleccionades hauran de presentar la solĚlicitud i la documentaciˇ corresponent pels segŘents mitjans:

  • Preferentment al registre electr˛nic de l'Ajuntament o en el registre electr˛nic de les administracions p˙bliques relacionades a l'article 2.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment administratiu com˙ de les administracions p˙bliques. Per qualsevol consulta/ajuda pel trÓmit electr˛nic, contactar amb l'OAC 360║ de dilluns a divendres de 8 a 20 hores, per telŔfon 93.595.50.92 o per correu electr˛nic oac360@premiademar.cat

  Si la solĚlicitud de participaciˇ es fa per registre electr˛nic, s'haurÓ d'accedir a l'enllaš TrÓmits OVAC , entrar a Recursos Humans / SolĚlicitud participaciˇ processos de selecciˇ, i tramitar aquest tipus d'instÓncia, indicant que vol participar en el procÚs selectiu del Programa de Garantia Juvenil i adjuntant la resta de documentaciˇ que cal aportar en el procÚs.

  • De manera presencial, a les oficines de registre de l'Ajuntament: CaldrÓ demanar dia i hora a travÚs del portal www.premiademar.cat/citaprevia o al telŔfon 93 741 74 00.
  • Si la instÓncia es presenta per correu administratiu o per qualsevol altre mitjÓ establert a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, caldrÓ enviar per correu electr˛nic a pgt-seleccio@premiademar.cat c˛pia de la solĚlicitud amb el segell de correus dins dels termini de presentaciˇ d'instÓncies,

  Documentaciˇ que cal aportar amb la solĚlicitud:

  • Un arxiu en format PDF amb els segŘents documents:
   1. Fotoc˛pia del DNI, NIE, Passaport, o altre document d'identificaciˇ oficial.
   2. Declaraciˇ jurada, acreditant que es compleix amb tots i cadascun dels requisits previstos en aquestes bases i indicant els factors socials que hagin de ser valorats. Aquest model oficial estÓ penjat en aquest apartat del procÚs.
   3. Fotoc˛pia del tÝtol acadŔmic corresponent.
   4. CurrÝculum vitae actualitzat.
   5. Dictamen vinculant de les condicions psÝquiques, fÝsiques o sensorials expedit per l'equip multiprofessional competent i emŔs abans del comenšament de la primera prova, en el cas dels/de les aspirants amb discapacitat igual o superior al 33% que tinguin reconeguda la condiciˇ legal de disminu´t/da i vulguin presentar-se a la convocat˛ria.
  • Arxiu Excel segons model publicat a la convocat˛ria, complimentat amb les dades relatives als mŔrits per formaciˇ i experiŔncia laboral. Aquest model oficial estÓ penjat en aquest apartat del procÚs.
  • Un ˙nic arxiu en format PDF dels documents acreditatius dels mŔrits relatius a l'experiŔncia laboral i formaciˇ, mitjanšant vida laboral, contractes laborals/nomenaments i titulacions. En cas que la persona aspirant estigui en possessiˇ d'un certificat acreditatiu del coneixement del catalÓ, l'arxiu l'haurÓ d'incloure.
  • Si escau, documentaciˇ acreditativa dels factors socials alĚlegats a la declaraciˇ jurada (cÓrregues familiars, condiciˇ de famÝlia nombrosa/monoparental i resta de factors socials detallats a la base 5.3. de les bases especÝfiques d'aquest procÚs selectiu).

  Recordeu que per poder valorar els mŔrits serÓ imprescindible que els mŔrits de formaciˇ i d'experiŔncia professional estiguin detallats a l'arxiu Excel i siguin aportats amb la solĚlicitud mitjanšant tÝtols, vida laboral i contractes/nomenaments corresponents. En relaciˇ als factors socials ˙nicament seran valorats aquells que hagin sigut detallats a la declaraciˇ jurada i degudament acreditats amb la solĚlicitud de participaciˇ en el procÚs.

  Anuncis

  Annex especÝfic del procÚs selectiu Programa Garantia Juvenil 2021

  Annex especÝfic del procÚs selectiu Programa Garantia Juvenil 2021

  CATCert certifica que en data 23-07-2021 12:37:25 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

  Format: Acrobat-PDF
  PÓgines: 10
  Mida: 269,73 kB

  Resoluciˇ acceptaciˇ subvenciˇ contractaciˇ Programa Garantia Juvenil 2021

  Resoluciˇ acceptaciˇ subvenciˇ contractaciˇ Programa Garantia Juvenil 2021

  CATCert certifica que en data 25-08-2021 09:20:15 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

  Format: Acrobat-PDF
  PÓgines: 4
  Mida: 203,34 kB

  Declaraciˇ responsable Auxiliar administratiu/va Programa Garantia Juvenil

  Declaraciˇ responsable Auxiliar administratiu/va Programa Garantia Juvenil

  CATCert certifica que en data 25-08-2021 09:21:08 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

  Format: Acrobat-PDF
  PÓgines: 7
  Mida: 526,89 kB

  Declaraciˇ responsable TŔcnic/a auxiliar InformÓtica Programa Garantia Juvenil

  Declaraciˇ responsable TŔcnic/a auxiliar InformÓtica Programa Garantia Juvenil

  CATCert certifica que en data 25-08-2021 09:21:51 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

  Format: Acrobat-PDF
  PÓgines: 6
  Mida: 521,32 kB

  Excel  Excel valoraciˇ mŔrits

  Anunci resultats finals Administratius/ves

  Anunci resultats finals Administratius/ves

  CATCert certifica que en data 21-09-2021 11:55:05 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

  Format: Acrobat-PDF
  PÓgines: 1
  Mida: 571,62 kB

  Anunci resultats finals TŔcnic/a auxiliar InformÓtica

  Anunci resultats finals TŔcnic/a auxiliar InformÓtica

  CATCert certifica que en data 21-09-2021 11:55:38 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

  Format: Acrobat-PDF
  PÓgines: 1
  Mida: 568,6 kB

^