Portada └rea d'Organitzaciˇ Regidoria de Persones i Gestiˇ del Talent
Perfil web
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
Regidoria de Persones i Gestiˇ del Talent

.

Serveis i Tasques

.

Planificaciˇ de recursos humans

 • Participa en la definiciˇ pel que fa a l'Ajuntament, Organismes aut˛noms, i Societats Municipals les polÝtiques de gestiˇ de recursos humans i les estructures organitzatives mÚs adequades per a la consecuciˇ dels objectius proposats i impulsar els canvis i millores necessÓries.
 • Proposa anyalment el pressupost i la plantilla de personal de l'Ajuntament, i Societat Municipal, d'acord amb les necessitats i objectius establerts.

.

Retribuciˇ

 • Gestiona les retribucions del personal, realitzant la n˛mina mensual i la resta de documentaciˇ relativa a les obligacions socials de l'Ajuntament i la resta d'entitats municipals.
 • Gestiona i formalitza la documentaciˇ administrativa necessÓria segons les variacions de personal per mobilitat interna i carrera professional.

.

Avaluaciˇ i desenvolupament de persones

 • Proposa el sistema d'avaluaciˇ de l'acompliment i coordina l'avaluaciˇ peri˛dica dels empleats, sistematitzant criteris i supervisant els resultats globals.

.

Selecciˇ

 • Planificar i dur a terme els processos de selecciˇ per la incorporaciˇ de personal amb carÓcter permanent o temporal. Gestiona les bosses de treball per necessitats temporals de personal.

.

Formaciˇ

 • Planifica i gestiona el Pla de formaciˇ pels empleats municipals, d'acord amb els objectius establerts i les necessitats o prioritats detectades.

.

Jornada de treball

 • Aplica la jornada de treball d'acord amb el calendari laboral anyal i les necessitats dels diferents serveis, gestiona les llicŔncies i permisos del personal, l'absentisme laboral i controla el compliment de la jornada establerta.

.

Seguretat i salut laboral

 • Gestiona les actuacions tŔcniques realitzades pels serveis de prevenciˇ concertats, mantÚ actualitzat el Pla de Prevenciˇ i les avaluacions de riscs. Coordina la polÝtica prevencionista pels diferents departaments i entitats municipals.

.

Negociaciˇ colĚlectiva

 • Participa assessorant a l'equip de govern i realitzant propostes, en la negociaciˇ dels acords de condicions i convenis colĚlectius, i en general gestiona la participaciˇ de la representaciˇ social dels empleats, dins del marc de relacions laborals de l'Ajuntament i la resta d'entitats municipals.

.

PolÝtiques d'ocupaciˇ

 • El servei de recursos humans participa activament en la realitzaciˇ de projectes d'ocupaciˇ, coordinant la detecciˇ de necessitats, tramitaciˇ administrativa, retribuciˇ, contractaciˇ i formaciˇ dels empleats aturats participants.

.

RESPONSABLES

+ INFORMACIË

Adreça: Carrer Sant Antoni, 25
Telèfon: 937417400 ext. 1202
Correu-e: pgt@premiademar.cat
Horari: dilluns a divendres de 7.30 a 15 h

Bústia Ciutadana

Destaquem:
 
 
 
^