Processos finalitzats (arxiu)
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Programa Garantia Juvenil 2021 - 4 administratius/ves i 1 tècnic/a auxiliar informàtica
Procés finalitzat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Seu electrònica
Tauler d'Anuncis Oficials
23 JULIOL 2021
  • Termini de presentació d'instàncies del 24 d'agost al 14 de setembre (ambdós inclosos)

    Aquesta contractació s'emmarca dins del programa contractació de persones joves titulades beneficiàries de Garantia Juvenil i s'efectua d'acord amb les condicions establertes en l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

    Les persones candidates vindran derivades del Servei d'Ocupació de Catalunya.

    Participació:

    El procés selectiu s'iniciarà mitjançant la preselecció dels/de les aspirants per part del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), d'acord amb el seu perfil professional. L'Ajuntament comunicarà a aquests la seva inclusió en el procés i en el termini indicat hauran de presentar la sol·licitud de participació en el procés selectiu.

    Procediment de presentació d'instàncies:

    Les persones preseleccionades hauran de presentar la sol·licitud i la documentació corresponent pels següents mitjans:

    • Preferentment al registre electrònic de l'Ajuntament o en el registre electrònic de les administracions públiques relacionades a l'article 2.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment administratiu comú de les administracions públiques. Per qualsevol consulta/ajuda pel tràmit electrònic, contactar amb l'OAC 360º de dilluns a divendres de 8 a 20 hores, per telèfon 93.595.50.92 o per correu electrònic oac360@premiademar.cat

    Si la sol·licitud de participació es fa per registre electrònic, s'haurà d'accedir a l'enllaç Tràmits OVAC , entrar a Recursos Humans / Sol·licitud participació processos de selecció, i tramitar aquest tipus d'instància, indicant que vol participar en el procés selectiu del Programa de Garantia Juvenil i adjuntant la resta de documentació que cal aportar en el procés.

    • De manera presencial, a les oficines de registre de l'Ajuntament: Caldrà demanar dia i hora a través del portal www.premiademar.cat/citaprevia o al telèfon 93 741 74 00.
    • Si la instància es presenta per correu administratiu o per qualsevol altre mitjà establert a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, caldrà enviar per correu electrònic a pgt-seleccio@premiademar.cat còpia de la sol·licitud amb el segell de correus dins dels termini de presentació d'instàncies,

    Documentació que cal aportar amb la sol·licitud:

    • Un arxiu en format PDF amb els següents documents:
      1. Fotocòpia del DNI, NIE, Passaport, o altre document d'identificació oficial.
      2. Declaració jurada, acreditant que es compleix amb tots i cadascun dels requisits previstos en aquestes bases i indicant els factors socials que hagin de ser valorats. Aquest model oficial està penjat en aquest apartat del procés.
      3. Fotocòpia del títol acadèmic corresponent.
      4. Currículum vitae actualitzat.
      5. Dictamen vinculant de les condicions psíquiques, físiques o sensorials expedit per l'equip multiprofessional competent i emès abans del començament de la primera prova, en el cas dels/de les aspirants amb discapacitat igual o superior al 33% que tinguin reconeguda la condició legal de disminuït/da i vulguin presentar-se a la convocatòria.
    • Arxiu Excel segons model publicat a la convocatòria, complimentat amb les dades relatives als mèrits per formació i experiència laboral. Aquest model oficial està penjat en aquest apartat del procés.
    • Un únic arxiu en format PDF dels documents acreditatius dels mèrits relatius a l'experiència laboral i formació, mitjançant vida laboral, contractes laborals/nomenaments i titulacions. En cas que la persona aspirant estigui en possessió d'un certificat acreditatiu del coneixement del català, l'arxiu l'haurà d'incloure.
    • Si escau, documentació acreditativa dels factors socials al·legats a la declaració jurada (càrregues familiars, condició de família nombrosa/monoparental i resta de factors socials detallats a la base 5.3. de les bases específiques d'aquest procés selectiu).

    Recordeu que per poder valorar els mèrits serà imprescindible que els mèrits de formació i d'experiència professional estiguin detallats a l'arxiu Excel i siguin aportats amb la sol·licitud mitjançant títols, vida laboral i contractes/nomenaments corresponents. En relació als factors socials únicament seran valorats aquells que hagin sigut detallats a la declaració jurada i degudament acreditats amb la sol·licitud de participació en el procés.

    Anuncis

    Annex específic del procés selectiu Programa Garantia Juvenil 2021

    Annex específic del procés selectiu Programa Garantia Juvenil 2021

    CATCert certifica que en data 23-07-2021 12:37:25 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 10
    Mida: 269.73 kB

    Resolució acceptació subvenció contractació Programa Garantia Juvenil 2021

    Resolució acceptació subvenció contractació Programa Garantia Juvenil 2021

    CATCert certifica que en data 25-08-2021 09:20:15 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 4
    Mida: 203.34 kB

    Declaració responsable Auxiliar administratiu/va Programa Garantia Juvenil

    Declaració responsable Auxiliar administratiu/va Programa Garantia Juvenil

    CATCert certifica que en data 25-08-2021 09:21:08 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 7
    Mida: 526.89 kB

    Declaració responsable Tècnic/a auxiliar Informàtica Programa Garantia Juvenil

    Declaració responsable Tècnic/a auxiliar Informàtica Programa Garantia Juvenil

    CATCert certifica que en data 25-08-2021 09:21:51 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 6
    Mida: 521.32 kB

    Excel  Excel valoració mèrits

    Anunci resultats finals Administratius/ves

    Anunci resultats finals Administratius/ves

    CATCert certifica que en data 21-09-2021 11:55:05 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 1
    Mida: 571.62 kB

    Anunci resultats finals Tècnic/a auxiliar Informàtica

    Anunci resultats finals Tècnic/a auxiliar Informàtica

    CATCert certifica que en data 21-09-2021 11:55:38 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 1
    Mida: 568.6 kB

^