Processos finalitzats (arxiu)
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Procés selectiu per proveir definitivament mitjançant mobilitat interadministrativa per lliure designació el lloc de cap del Servei de Tresoreria i Inspecció
Procés finalitzat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Seu electrònica
Tauler d'Anuncis Oficials
26 ABRIL 2023
  • Objecte de la convocatòria

    L'objecte de la convocatòria és la provisió definitiva d'un lloc de treball de cap de Servei de Tresoreria i inspecció, adscrit a l’Àrea d'Organització i Administració Interna, entre persones funcionàries de carrera, subgrup A1, mitjançant lliure designació.

    Requisits de participació

    • Ser personal funcionari de carrera, de qualsevol Administració, amb plaça del subgrup A1. Les persones participants han de trobar-se en servei actiu.
    • Estar capacitat/da i posseir un grau de coneixement de la llengua catalana equivalent al nivell C1. Si la persona aspirant no disposa d'acreditació documental de tenir el nivell C1 o certificat equivalent, haurà de fer una prova, el resultat de la qual serà d'apte/a o no apte/a.
    • No haver obtingut un lloc de treball mitjançant concurs de mèrits en els darrers dos anys.

    Procediment de participació

    El termini per a la presentació de sol·licituds juntament amb l'autodeclaració de mèrits i un currículum actualitzat serà de 10 dies hàbils, que es comptaran a partir de l'endemà de la data de publicació de l'anunci de la convocatòria al DOGC.  

    Per participar al procés, un cop publicat l'anunci de la convocatòria al DOGC, cal presentar la sol·licitud de participació en processos de selecció i l'autoavaluació mitjançant el portal de tràmits de l'Ajuntament, sense adjuntar cap document excepte, si escau, la sol·licitud d'adaptació per a la realització de les proves. En aquest cas, s'haurà d'adjuntar a la sol·licitud el dictamen expedit per l'equip multi-professional competent, on consti la proposta d'adaptació en temps i/o mitjans de la/es prova/es.

  •  Anuncis:

    Anunci convocatòria

    Anunci convocatòria

    CATCert certifica que en data 28-04-2023 10:16:36 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Mida: 701.36 kB

     
  • Resolucio_provisional_persones-admeses_i_excloses_cap_Tresoreria

    Resolucio provisional persones admeses i excloses cap Tresoreria

    CATCert certifica que en data 18-05-2023 10:30:49 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Mida: 253.76 kB

  • Anunci_data_Entrevista

    Anunci data entrevista

    CATCert certifica que en data 18-05-2023 10:32:23 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Mida: 170.89 kB

  • Anunci_resultats_prova_català

    Anunci resultats prova català

    CATCert certifica que en data 22-05-2023 14:31:15 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Mida: 169.68 kB

    Anunci_resultats_finals

    Anunci resultats finals

    CATCert certifica que en data 24-05-2023 09:51:11 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Mida: 172.88 kB

^